Ingredientai
- Vanduo 2 l
- Jautiena 600 g jautienos kulninė
- Makaronai 200 g smulkūs
- Svogūnai 1 vnt.
- Morkos 1 vnt.
- Salierai 20 g šaknis
- Petražolės 50 g kapotos
- Druska 1 žiupsnelis
- Juodieji pipirai 1 žiupsnelis malti
Kaip gaminti
- Į didelį puodą sudėkite jautieną, per pusę perpjautą svogūną, į tris dalis padalytą morką, griežinėliais pjaustytus salierus. Virkite apie valandą.
- Tada daržoves išimkite, sultinį perkoškite, mėsą supjaustykite ir padėkite šiltai.
- Sultinį perpilkite į švarų puodą, užvirinkite, suberkite makaronus, pasūdykite, pagardinkite pipirais ir virkite apie 10 min. (kol išvirs makaronai).
- Sultinį patiekite karštą su keliais jautienos gabalėliais, pabarstytą kapotomis petražolėmis.