Ingredientai
- Tortilija 2 vnt.
- Alyvuogių aliejus 10 ml šlakelis
- Pomidorų pasta: 2 valg. š.
- Sūris 70 g kietojo fermentinio
- Kumpis 100 g mėgstamo
- Pievagrybiai 4 vnt.
- Pomidorai 1 vnt.
- Mocarelos sūris 130 g
- Druska 1 žiupsnelis
- Juodieji pipirai 1 žiupsnelis maltų
- Prieskoniai 1 žiupsnelis džiovintų itališkų žolelių
Kaip gaminti
- Įkaitinkite orkaitę iki 200 ºC temperatūros.
- Kepimo skardą išklokite kepimo popieriumi. Kol orkaitė kaista, į skardą įtieskite tortilijas.
- Aptepkite tortilijas šlakeliu alyvuogių aliejaus ir pomidorų pasta.
- Barstykite tarkuoto kietuojo sūrio, supjaustyto mėgstamo kumpelio gabalėlių, plonomis riekelėmis supjaustytų pievagrybių.
- Ant viršaus išdėliokite riekelėmis pjaustytus pomidorus, plėšytą mocarelos sūrį.
- Apibarstykite žiupsniu druskos, maltų pipirų ir dosniu žiupsniu džiovintų itališkų žolelių.
- Kepkite įkaitintoje orkaitėje apie 10 minučių, kol kraštai gražiai apskrus, o sūris išsilydys.
- Patiekite nedelsiant vieną ar su mėgstamu padažu. Skanaus!
Kategorijos
- Ieškau idėjų iš: JI24.lt
- Ketinu ruošti specialiai: Vakarienei
- Noriu patiekalo: Užkandžiai
- Renkuosi pasaulio virtuvę: Kita