Ingredientai
- Bulvės 500 g
- Morkos 200 g
- Agurkai 200 g marinuoti arba rauginti
- Kiaušiniai 4 vnt.
- Konservuoti žirneliai: 250 g
- Majonezas 4 valg. š.
- Jogurtas 2 valg. š. natūralus
- Druska 1 arbat. š. pagal skonį
- Pipirai 1 žiupsnelis
- Krapai 10 g pluoštelis
Kaip gaminti
1. Išvirkite neskustas bulves ir morkas. Atvėsinkite ir nulupkite.
2. Kietai išvirkite kiaušinius ir taip pat nulupkite.
3. Bulves, morkas, kiaušinius ir agurkus supjaustykite kubeliais. Suberkite į dubenį. Ant viršaus sukrėskite nusunktus konservuotus žaliuosius žirnelius.
4. Mišrainę pasūdykite, pagardinkite pipirais, įdėkite majonezo, jogurto ir viską sumaišykite. Apibarstykite smulkintais krapais.
Kategorijos
- Ieškau idėjų iš: JI24.lt
- Ketinu ruošti specialiai: Pietums, Vakarienei
- Noriu patiekalo: Užkandžiai
- Renkuosi pasaulio virtuvę: Kita