Ingredientai
- Miltai 3 st.
- Vanduo 1 st. šalto virinto
- Druska 1 žiupsnelis
- Brokoliniai kopūstai 400 g
- Aitrioji paprika 1 žiupsnelis maltos
- Bazilikai 1 žiupsnelis džiovintų
Kaip gaminti
- Giliame inde sumaišykite miltus ir žiupsnelį druskos. Supilkite vandenį ir išminkykite tešlą.
- Brokolinius kopūstus virkite 4 minutes. Paskui kruopščiai nupilkite vandenį, išgarinkite skysčio likučius.
- Nusausintus brokolinius kopūstus sutrinkite iki košės tirštumo. Gardinkite masę paruoštais prieskoniais: druska, malta aitriąja paprika, džiovintais bazilikais. Gerai viską išmaišykite.
- Formuokite koldūnus: tešlą iškočiokite, išspauskite apskritimus, dėkite įdaro ir kruopščiai užspauskite kraštus.
- Paruoštus virtinius sudėkite į verdantį pasūdytą vandenį.
- Jiems iškilus į paviršių, virkite apie 10 minučių.
Receptą atsiuntė Gintarė
Kategorijos
- Ieškau idėjų iš: Skaitytojų receptai
- Ketinu ruošti specialiai: Pietums, Vakarienei
- Konkursai: Konkursas „Aštrus pojūtis“
- Renkuosi pasaulio virtuvę: Kita