Ingredientai
- Vištiena 100 g filė
- Kuskusas 45 g
- Ožkų pieno sūris 40 g kubeliais
- Alyvuogės 34 g žaliosios
- Melionas 30 g kubeliais
- Salotos 30 g mišinys
- Česnakai 2 g daigai
Kaip gaminti
- Kuskuso kruopas nuplaukite šaltu vandeniu ir nuvarvinkite. Užpilkite verdančiu vandeniu santykiu 1 : 1, uždenkite ir palikite brinkti 10 min.
- Salotų lapus sumaišykite su padažu. Viską sudėkite į lėkštę kartu su likusiais ingredientais.
- Rekomenduojamas avokadų ir braškių padažas.
Patiekalų energinės vertės skaičiuoklė – spauskite ČIA.
Receptas iš knygos „Salotų anatomija“.
Kategorijos
- Ieškau idėjų iš: JI24.lt
- Ketinu ruošti specialiai: Lieknėjantiems, Pietums, Vakarienei
- Noriu patiekalo: Salotos
- Renkuosi pasaulio virtuvę: Kita