Ingredientai
- Salotos 1 vnt. 1 salotos gūžė arba 1 lapinė salota
- Vištiena 2 vnt. 2 keptos vištienos šlaunelės arba 1 ketvirtis (galite išsikepti patys orkaitėje arba pirkti jau keptą vištą)
- Vynuogės 200 g po 100 g žalių ir mėlynų
- Alyvuogių aliejus 2 valg. š.
- Citrinos 1 vnt. pusės citrinos sultys
- Tabasko padažas 1 valg. š. pagal skonį
- Juodieji pipirai 1 žiupsnelis malti
- Druska 1 žiupsnelis
Kaip gaminti
1. Salotas nuplaukite ir šiek tiek susmulkinkite rankomis.
2. Vynuoges nuplaukite, perpjaukite per pusę ir išimkite sėklas. Jei vynuogės be kauliukų, jų galite ir neperpjauti.
3. Mėsą suskaidykite į maždaug piršto storio pluoštelius.
4. Viską sudėkite į lėkštę ir paskaninkite druska bei pipirais.
5. Alyvuogių aliejų sumaišykite su citrinos sultimis ir Tabasko padažu, ir šiuo užpilu apšlakstykite salotas.
Skanaus!
Receptas iš tinklaraščio „Išbandyti receptai“
Kategorijos
- Ieškau idėjų iš: Tinklaraštis „Išbandyti receptai“
- Ketinu ruošti specialiai: Pietums, Vakarienei
- Noriu patiekalo: Salotos
- Renkuosi pasaulio virtuvę: Kita