Ingredientai
- Žuvis 500 g jūros lydekos filė
- Bulvės 1 vnt. didelė su lupena virta
- Kiaušiniai 2 vnt.
- Rozmarinai 1 arbat. š. kapotų lapelių
- Petražolės 20 g kapotų
- Kukurūzų krakmolas 1 valg. š.
- Svogūnai 1 vnt. nedidelis
- Druska 1 žiupsnelis
- Juodieji pipirai 1 žiupsnelis
- Alyvuogių aliejus 30 ml šlakelis
Kaip gaminti
- Svogūną smulkiai supjaustykite ir pakepinkite keptuvėje įkaitintame aliejuje, kol suminkštės. Atvėsinkite.
- Žuvį, bulvę ir svogūnus sumalkite mėsmale, viską sudėkite į dubenį, įmuškite kiaušinį, suberkite krakmolą, prieskonius, pasūdykite.
- Formuokite nedidelius maltinukus ir iš abiejų pusių apkepkite keptuvėje, kad gražiai apskrustų.
- Galima patiekti su orkaitėje keptomis bulvių skiltelėmis ir daržovių salotomis.
Kategorijos
- Ieškau idėjų iš: Žurnalas „Edita“
- Ketinu ruošti specialiai: Pietums, Vakarienei
- Noriu patiekalo: Kepsniai
- Renkuosi pasaulio virtuvę: Kita