Ingredientai
- Menkė 1 kg šviežių
- Svogūnai 1 vnt.
- Džiūvėsiai 1 st. 0,5 - maltų
- Grietinė 2 valg. š. neriebios
- Kiaušiniai 2 vnt. baltymai
- Aliejus 2 valg. š.
- Druska 1 žiupsnelis
Kaip gaminti
1. Žuvis išvalykite, išrinkite kaulus ir sumalkite mėsmale.
2. Smulkiai sukapotą svogūną pakepinkite su šaukštu aliejaus.
3. Į žuvų masę sudėkite svogūnus, įberkite šaukštą džiūvėsių, įdėkite grietinės, supilkite kiaušinių baltymus, pasūdykite. Gerai išminkykite ir padarykite nedidelius kukulius.
4. Kukulius suplokite, pavoliokite džiūvėsiuose ir kepkite įkaitintame aliejuje, kol taps rusvi.
5. Patiekite su šviežiomis daržovėmis.
Knyga „100 receptų sergantiems diabetu“ |
Receptas iš knygos „100 receptų sergantiems diabetu “, kulinarė Asta Žvikevičienė
Kategorijos
- Ieškau idėjų iš: JI24.lt
- Ketinu ruošti specialiai: Diabetikams, Pietums
- Renkuosi pasaulio virtuvę: Kita