Kaip senstant keičiasi skrandžio rūgštingumas? Biomedicinos mokslų daktarė L.Rapolienė pataria, kaip sau padėti be cheminių vaistų Išsaugota
„Duonos ir žaidimų“ receptas: Velykoms – prancūziškas plikytos tešlos pyragas „Paris-Brest“ Išsaugota
Mitybos specialistas išvardijo mitus apie riebalus: ką reikia žinoti apie kokosų aliejų ir „ghi“ sviestą Išsaugota
Agronomas T.Gurskas parodė, kaip genėti obelis ir kitus sėklavaisius. Patarimai – vaizdo įraše Išsaugota
Ypatingos Kaip teisingai saugoti veido odą nuo pavasarinės saulės: tai padės ilgiau išsaugoti jaunystę Išsaugota
Tik prenumeratoriams Kokia pandemija? Kelionių organizatoriai vilioja į šiltus kraštus už 200 eurų Išsaugota
Dietistės I.Trusovės „Medutis taurėje“ – sveikatai draugiškesnė populiaraus deserto variacija Išsaugota
Tik prenumeratoriams Ypatingos Interseksualai: kai vaikas gimsta nei berniuku, nei mergaite, ir jo lytį nusprendžia gydytojas Išsaugota
Fascija – paslaptingiausias kūno audinys, nuo kurio priklauso mūsų savijauta. Specialistės patarimai, padėsiantys pagerinti fasciją Išsaugota
Mėtos šlykštukų fabrikėlis ir batikos palaidinės su savo prekių ženklu: paauglė svajoja apie mažą laboratoriją-parduotuvėlę Išsaugota
„Skirtingos spalvos“ projekte „Kaip pažinti save?“: moksleiviams apie gyvenimą su bipoliniu sutrikimu – Jolita Vaitkutė Išsaugota
Velykoms – putpelių kiaušiniai: kiek juos virti, kaip greitai nulupti ir netikėtas užkandžio receptas Išsaugota
Nacionalinis saugomų teritorijų lankytojų centras skelbia Lietuvos kraštovaizdžio nuotraukų konkursą Išsaugota