Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2012 06 18

Andrejus Voroncevičius atsisveikino su Rusijos rinktine

Rusijos vyrų krepšinio rinktinės vyriausiasis treneris Davidas Blattas Londono olimpinėse žaidynėse, sėkmės atveju, versis tais krepšininkais, kurie kovojo dėl kelialapio į šį prestižinį turnyrą.
Andrejus Vorontsevičius (kairėje) ir Tony Parkeris
Andrejus Vorontsevičius (kairėje) ir Tony Parkeris / FIBA/Liusjeno Kulbio nuotr.

Klaustukas buvo atsiradęs ties Andrejus Voroncevičiaus pavarde, bet 53 metų strategas patikino, jog Maskvos CSKA puolėjas, kuris dėl nugaros reabilitacijos turės praleisti atrankos turnyrą, į Londoną nevyks.

Tuo tarpu piršto traumą draugiškame mače su Graikija patyręs Viktoras Chryapa turi šansą prasibrauti į nacionalinės komandos dvyliktuką.

„Vorontsevičiaus ir Chriapos situacijos skiriasi. Pastarasis traumą patyrė rinktinėje ir dabar kartu su fizinio parengimo treneriu Artiomovu dirba individualiai. Jo trauma nėra rimta, bet vis tiek nemalonu, kad dėl jos Khryapa savaitę negalės sportuoti visa jėga.

Tačiau Viktoras nori žaisti. Nesakau, kad Andrejus to nenori, bet krepšininkas, kuris tikrai siekia žaisti rinktinėje, dirba kartu su ja ir prisideda prie jos treniruočių kuo gali. Jei visi bus sveiki ir pateksime į Olimpiadą, ten vešiuosi tuos žaidėjus, kurie vilkėjo Rusijos rinktinės marškinėlius atrankos turnyre“, – pasakojo D.Blattas.

Praėjusio Europos krepšinio čempionato bronzininkai Venesueloje vyksiančiame turnyre pateko į vieną grupę kartu su Pietų Korėja ir Dominikos Respublika.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas