Metinė prenumerata tik 7,99 Eur. Dabar tikrai ne metas nustoti skaityti!
Išbandyti
Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2008 11 25

Atleistas Songailos treneris

Po nesėkmingo šio NBA sezono starto „Washington Wizards“ klubo vadovai pirmadienį atleido komandos strategą Eddie Jordaną.
Eddie Jordanas
Eddie Jordanas / AFP/„Scanpix“ nuotr.

„Labai sunku buvo priimti tokį sprendimą, tačiau komanda kol kas nepatenkina lūkesčių ir jaučiau, jog būtina imtis pokyčių", – teigiama vieno „Wizards" klubo vadovų Abe'o Pollino pareiškime. Vašingtono komandos sąskaitoje – 1 pergalė ir 10 pralaimėjimų.

Sezono išvakarėse Vašingtono komandos galimybės patekti į atkrintamąsias NBA varžybas buvo vertinamos optimistiškai, tačiau traumas patyrus Gilbertui Arenasui ir Brendanui Haywoodui teko susidurti su kitokia realybe.

„Wizards" ekipa, pirmą kartą blogiausiai NBA sezoną pradėjusi nuo 1966 metų, per mačą į varžovų krepšį vidutiniškai įmeta 94,6 taško, o praleidžia 103,5 taško. Savaitgalį „Wizards“ krepšininkai 117:122 pralaimėjo „New York Knicks" klubui, kuris dėl įvairių priežasčių mačui registravo vos 8 krepšininkus.

„Nepriimtinas ne tik ekipos rezultatas, bet ir patiriamų nesėkmių procesas. Po įvykusių pokyčių tikimės judėjimo pozityvia kryptimi", – sakė „Wizards" prezidentas Ernie'is Grunfeldas.

D.Songailą ir jo komandos draugus laikinai treniruos Edas Tapscottas. Jis komandoje dirba antrą sezoną. Per daugiau nei 5 sezonus Vašingtono klube E.Jordanas su ekipa iškovojo 197 pergales ir patyrė 224 pralaimėjimus. Keturis pastaruosius sezonus „Wizards" krepšininkai pateko į atkrintamąsias varžybas, tačiau vos kartą įveikė pirmą ratą.

E.Tapscottas, kuriam 1982–1990 metais Vašingtone teko treniruoti universiteto krepšininkus, kaip „Wizards" komandos treneris debiutuos antradienio vakarą mače su „Golden State Warriors" krepšininkais.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šviežia ir kokybiška mėsa: kaip „Lidl“ užtikrina jos šviežumą?
Reklama
Kaip efektyviai atsikratyti drėgmės namuose ir neleisti jai sugrįžti?
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai