Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 04 19

Bedarbiai: pasibaigus reguliariam NBA sezonui „Cavaliers“ ir „Pistons“ klubai atleido trenerius

Pasibaigus NBA reguliariajam sezonui, iš vyriausiojo trenerio pareigų buvo atleisti Byronas Scottas („Cleveland Cavaliers“) ir Lawrence'as Frankas („Detroit Pistons“), o Dougas Collinsas („Philadelphia 76ers“) šį postą paliko savo noru.
Kyleas Lowry ir Klivlendo „Cavaliers“ treneris Byronas Scottas
Kyleas Lowry ir Klivlendo „Cavaliers“ treneris Byronas Scottas / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.
Temos: 2 Detroit Pistons NBA

L. Frankas per du sezonus su „Pistons“ iškovojo 54 pergales ir patyrė 94 pralaimėjimus, tačiau nė karto su komanda nepateko į atkrintamąsias varžybas.

2012-2013 metų sezone penkiolikos ekipų Rytų konferencijoje „Pistons“ (29 pergalės ir 53 pralaimėjimai) liko vienuolikta.

„Dėkojame F.Lawrence'ui už nelengvą darbą ir pasišventimą. Tačiau, vadovaujantis komandos interesais, būtini pokyčiai. Tokių sprendimų priėmimas niekada nėra lengvas, bet neišvengiamas. Linkime F.Lawrence'ui sėkmės ateityje“, – sakė vienas „Pistons“ klubo vadovų Joe Dumarsas.

Detroito krepšininkai į NBA lygos atkrintamąsias varžybas negali patekti jau penktą sezoną iš eilės.

B.Scottas su „Cavaliers“ šiame sezone iškovojo 24 pergales, patyrė 58 pralaimėjimus bei Rytų konferencijoje liko tryliktas. Reguliarųjį sezoną Klivlando komanda baigė šešiomis nesėkmėmis iš eilės.

Per tris sezonus jo vadovaujami Klivlando krepšininkai laimėjo 64 mačus bei patyrė 166 nesėkmes.

Vyriausiojo „76ers“ komandos trenerio postą palikęs D.Collinsas su savo auklėtiniais iškovojo 34 pergales bei patyrė 48 pralaimėjimus ir Rytuose devintąją poziciją pasidalijo su Toronto „Raptors“ krepšininkais.

Filadelfijos komanda, vadovaujant 61-erių D.Collinsui, pirmą kartą per trejus pastaruosius metus nepateko į NBA lygos atkrintamąsias varžybas.

Pasak jo, sprendimą palikti vyriausiojo trenerio pareigas jis priėmęs dar prieš Kalėdas bei nežadąs keisti savo pasirinkimo.

Be Filadelfijos ekipos, D.Collinsui yra tekę treniruoti Čikagos „Bulls“, „Pistons“ ir Vašingtono „Wizards“ krepšininkus. Per 11 sezonų NBA lygoje jo auklėtiniai iškovojo 442 pergales bei patyrė 407 pralaimėjimus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Kištukiniai lizdai su USB jungtimi: ekspertas pataria, ką reikia žinoti prieš perkant
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas