Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 03 31

Dariaus Songailos puikus žaidimas neišgelbėjo nuo pralaimėjimo

Kiek netikėtą pralaimėjimą Ukrainos krepšinio čempionate patyrė Dariaus Songailos vedama „Donetsk“ ekipa (22-16). Čempionės titulą ginanti komanda savo aikštelėje 90:93 (17:31, 15:18, 21:17, 37:27) nusileido Južno „Khimik“ (24-14) klubui.
Darius Songaila
Darius Songaila / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.
Temos: 1 Darius Songaila

Lietuvis susitikimą pradėjo starto penkete ir ant parketo praleido kiek daugiau nei 34 minutes. Aukštaūgis pelnė 19 taškų (7/13 dvitaškių, 5/6 baudų), atkovojo 6 kamuolius, atliko 4 rezultatyvius perdavimus, blokavo metimą, išprovokavo 4 pražangas, 4 sykius pažeidė taisykles, sykį suklydo ir  surinkęs 22 naudingumo balus buvo efektyviausias šeimininkų gretose. 

Už D.Songailą „Donetsk“ ekipoje rezultatyviau žaidė tik Ramelas Curry (22 tšk.). 19 taškų taip pat surinko Ivanas Radenovičius. 

Nugalėtojų gretose rezultatyviausias ir naudingiausias buvo Devoe Josephas. Gynėjo sąskaitoje – 25 taškai ir 23 efektyvumo balai.

Tai buvo antroji ekipų akistata šį sezoną. Pirmajame mače Južne minimaliu skirtumu 73:72 triumfavo Donetsko krepšininkai.

„Donetsk“ pirmenybių turnyrinėje lentelėje šiuo metu užimta šeštąją pozicijoje, tuo tarpu „Khimik“ čempionate žengia ketvirta.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai
Reklama
Namuose drėgna, kaupiasi kondensatas ant langų. Kaip apsaugoti savo namus nuo pelėsio?
Reklama
Advento kalendoriai – nuo paprastos tradicijos iki prabangos segmento