Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 06 08

Dennisas Rodmanas: LeBronas Jamesas temoka skųstis

Viena spalvingiausių NBA asmenybių Dennisas Rodmanas pareiškė, jog LeBronas Jamesas praėjusio amžiaus dešimtajame dešimtmetyje būtų tik vidutiniokas, o „Chicago Bulls“ lengvai parklupdytų „Miami Heat“.
Dennis Rodmanas
Dennis Rodmanas / AFP/„Scanpix“ nuotr.

„To, ką padarė Michaelas Jordanas, pakartoti neįmanoma. Jis viską darė su charizma, o L.Jamesui to trūksta. Nesupraskite manęs klaidingai, jis yra geras žaidėjas, tačiau Scottie Pippenas ir M.Jordanas, mano nuomone, yra geriausi mano matyti krepšininkai“, – televizijos laidoje kalbėjo D.Rodmanas.

Ryškusis amerikietis taip pat drąsiai pareiškė, jog M.Jordanas šiuo metu NBA lygoje vidutiniškai rinktų bent po 40 taškų.

„Negaliu pakęsti, kai žmonės lygina šiuos du žaidėjus. Tai visiškai skirtinga era.“

„LeBronas atėjo tinkamu laiku, o Michaelas atėjo tokiu laiku, kai galėjai atsikelti po nokauto, sumesti baudų metimus ir žaisti toliau. Jamesas to nepadarytų, nes jis temoka skųstis, kaip ir visi šių laikų žaidėjai“, – aštrių žodžių negailėjo D.Rodmanas.

„Dabartinė „Heat“ komanda turi daugiau talento nei tada turėjo „Bulls“, tačiau mes buvome protingesni. Aš lengvai išjungčiau Chrisą Boshą iš žaidimo, tai man nebūtų problema. Ir kaip Dwyane Wade'as galėtų rungtis su S.Pippenu? O pastarasis lengvai uždengtų L.Jamesą. Kaip jūs galit apsiginti prieš tokį duetą (M.Jordaną ir S.Pippeną)?“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai
Reklama
Namuose drėgna, kaupiasi kondensatas ant langų. Kaip apsaugoti savo namus nuo pelėsio?
Reklama
Advento kalendoriai – nuo paprastos tradicijos iki prabangos segmento