Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2013 02 13

Kauno „Žalgirio“ kapitonas Paulius Jankūnas: „Situacija sudėtinga, bet panikos nėra“

Labai svarbių Eurolygos „Top 16“ rungtynių išvakarėse, Kauno „Žalgirio“ krepšininkus sukrėtė dar viena bloga žinia: pagrindinio komandos rėmėjo Ūkio banko veikla sustabdyta. Nors naujienos kelia nerimą, krepšininkai ketvirtadienį išvykoje nusiteikę įveikti Bambergo „Brose Baskets“ ekipą ir toliau kovoti dėl patekimo į „Top 8“ etapą.
Paulius Jankūnas
Paulius Jankūnas / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

Sporto grupė „Facebook“. Prisijunk ir tu, spausk LIKE.

Komandos kapitonas Paulius Jankūnas tikina, kad žaidėjai yra nusiteikę kovingai ir stengiasi negalvoti apie klubą ištikusią finansinę krizę. Puolėjo teigimu, krepšininkų nuotaiką dar labiau pagerino vidurio puolėjo Roberto Javtoko sugrįžimas į komandą: „Roberto sugrįžimas yra labai gerai. Jis yra linksmas vyrukas, todėl dabar dar smagiau komandoje.“

Vis tik „Žalgirio“ senbuvis pripažįsta, kad vėluojantys atlyginimai ir Ūkio banke įšaldyti pinigai kelia nerimą.

„Esame geros nuotaikos. Ruošiamės labai svarbiam mačui Eurolygoje. Bambergo komanda namuose žaidžia labai gerai, todėl laukia sunkios rungtynės“, – prieš treniruotę trečiadienį sakė P.Jankūnas.

Paklaustas, ar komandos žaidimą gali paveikti žinia apie Ūkio banko veiklos sustabdymą, puolėjas sakė: „Žaidimą gali paveikti daug dalykų. Tačiau stengiamės apie tai negalvoti ir gerai atlikti savo darbą. Kol kas niekas nieko mus nepaaiškino, nes nebuvo laiko, dabar prieš treniruotę sakė paaiškins.

Su 2008 m. „Žalgirį“ ištikusia finansine krize sunku palyginti dabartinius įvykius, nes neaišku į ką šita situacija pavirs. Kai viskas išsispręs arba ne, tada galėsime komentuoti.

Nors tokie dalykai ne į gera, bet visi žaidėjai nusiteikę optimistiškai ir per daug į tą dalyką nekreipia dėmesio. Aišku, tas dalykas kelia nerimą, bet panikos nėra.“

Jo teigimu, savaitės pertraukos Eurolygoje žalgiriečiai nepajuto, nes žaidė tris VTB Jungtinės lygos rungtynes.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas