Metinė prenumerata tik 7,99 Eur. Dabar tikrai ne metas nustoti skaityti!
Išbandyti
Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2008 12 24

„Kavalierių“ namų tvirtovė nesugriaunama (nuotraukos, video)

Savo aikštėje „Cleveland Cavaliers“ iškovojo jau keturioliktą pergalę iš eilės ir išlieka vienintelė komanda, šį sezoną nesuklupusi namie. To nė vienai klubui nepavyko padaryti nuo 1996–1997 metų NBA sezono.
LeBronui Jamesui ilgo Yao Mingo rankos netrukdė
LeBronui Jamesui ilgos Yao Mingo rankos netrukdė. / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

„Žinau, kartais taip nutinka, tačiau kai komanda per visą trečią kėlinį nė karto neprasižengia, verčia stebėtis. Jie – nepaprastai geri krepšininkai“, – su ironijos gaidele „Cavaliers“ gyrė „Houston Rockets“ treneris Rickas Adelmanas.

Savo aikštėje antradienį „kavalieriai“ įveikė „raketas“ 99:90, o dėmesio centre vėl atsidūrė LeBronas Jamesas. Tik šįkart Karaliui nebuvo taip lengva – po rungtynių jis ne vieną skaudančią galūnę įmerkė į ledo vonią.

Ilgas nusileido Mingui

„Tai buvo tikrų sunkiasvorių kova. Jaučiausi kaip per atkrintamąsias rungtynes“, – sakė 27 taškus surinkęs „Cavaliers“ lyderis. Ypač įspūdingas buvo jo blokas svečių aukštaūgiui kinui Yao Mingui ketvirtajame kėlinyje, pakėlęs ant kojų visus sirgalius.

Jaučiausi kaip per atkrintamąsias rungtynes.

1996–1997 metais panašiai sekėsi „Chicago Bulls“ komandai, tačiau ji savo aikštėje sugabėjo iškovoti net 37 pergales iš eilės. „Cavaliers“ sąskaitoje – 14.

Žydrūnas Ilgauskas taškais pralaimėjo dvikovą savo tiesioginiam oponentui Y.Mingui. Lietuvio sąskaitoje – 11 taškų, 3 atkovoti kamuoliai, rezultatyvus perdavimas, du blokuoti metimai ir šešios pražangos. Y.Mingas pelnė 19 taškų ir atkovojo 5 kamuolius.

„Burtininkų“ antirekordas

Toliau iš nesėkmių liūno nepajėgia išlipti „Washington Wizards“ ekipa. Ji jau pasiekė blogiausią rekordą 48 klubo gyvavimo metų istorijoje. Išvykoje antradienį „burtininkai“ 72:80 nusileido „Charlotte Bobcats“ krepšininkams. Vašingtono ekipos sąskaitoje šį sezoną tėra 4 pergalės ir 22 pralaimėjimai.

Darius Songaila „Wizards“ ekipai pelnė 4 taškus, atkovojo 4 ir perėmė 2 kamuolius, kartą suklydo bei penkiskart prasižengė. 31 tašką įmetė Caronas Butleris.

Kleizos tritaškiai nepadėjo

Be traumuoto Carmelo Anthony stringa „Denver Nuggets“ klubo žaidimas. Svečiuose jis 92:101 turėjo pripažinti „Portland Trail Blazers“ ekipos pranašumą. Sėkmingiausiai svečių gretose pasirodė Linas Kleiza.

Lietuvis pelnė 20 taškų, atkovojo 4 kamuolius bei kartą prasižengė. Per 26 žaidimo minutes L.Kleiza pataikė 5 tritaškius iš 7, 1 dvitaškį iš 3 bei realizavo 3 baudų metimus iš 4. Beje, jo tritaškis vienu metu padėjo Denverio komandai persverti rezultatą 64:63, tačiau aikštės šeimininkai iniciatyvą netrukus vėl perėmė.

Kitų antradienio rungtynių rezultatai

„Atlanta Hawks“ – „Oklahoma City Thunder“ 99:88,
„Indiana Pacers“ – „New Jersey Nets“ 107:108,
„Boston Celtics“ – „Philadelphia 76ers“ 110:91,
„Miami Heat“ – „Golden State Warriors“ 96:88,
„New Orleans Hornets“ – „Los Angeles Lakers“ 87:100,
„Detroit Pistons“ – „Chicago Bulls“ 104:98,
„Milwaukee Bucks“ – „Utah Jazz“ 94:86,
„Dallas Mavericks“ – „Memphis Grizzlies“ 100:82,
„San Antonio Spurs“ – „Minnesota Timberwolves“ 99:93.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šviežia ir kokybiška mėsa: kaip „Lidl“ užtikrina jos šviežumą?
Reklama
Kaip efektyviai atsikratyti drėgmės namuose ir neleisti jai sugrįžti?
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai