Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2013 05 12

Lietuvos rinktinės varžovai bosniai paskelbė kandidatų sąrašą Europos krepšinio čempionatui

Bosnijos ir Hercegovinos vyrų rinktinės vairą iš Sabito Hadzičiaus perėmęs Aco Petrovičius paskelbė 23 krepšininkų sąrašą, pretenduojančių ginti šalies garbę šią vasarą vyksiančiame Europos krepšinio čempionate Slovėnijoje.
Mirza Teletovičius garsiausias Bosnijos ir Hercogovinos žaidėjas
Mirza Teletovičius garsiausias Bosnijos ir Hercogovinos žaidėjas / „Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 Bosniai

Tarp kandidatų yra ir natūralizuotas amerikietis Zackary Wrightas, bosniams dar žinomas kaip Zacko Wrightičius. 2011 metais bosniai į sąrašą buvo įtraukę du natūralizuotus žaidėjus – Henry Domercantą ir J.R.Bremerį.

Bene garsiausia pavardė sąraše – Mirza Teletovičius, kuris šiuo metu rungtyniauja Bruklino „Nets“ komandoje.

Į pirmąją stovyklą liko nepakviesti puikiai Lietuvos aistruoliams pažįstami Ratko Varda, rungtyniavęs Kauno „Žalgiryje“, bei Kenanas Bajramovičius, kuris vilkėjo Vilniaus „Lietuvos ryto“ marškinėlius.

Jauniausias žaidėjas pirmojoje stovykloje bus 17-metis Emiras Sulejmanovičius, atstovaujantis Liublianos „Union Olimpija“ ekipai.

Bosnijos ir Hercegovinos rinktinė pateko į B grupę, kur kausis su Lietuvos, Makedonijos, Latvijos, Serbijos ir Juodkalnijos krepšininkais.

Kandidatai:

Filipas Adamovičius, Zackary Wrightas, Muhamedas Pašaličius, Nemanja Gordičius, Arminas Avdibegovičius, Nemanja Mitrovičius, Nedimas Buza, Nihadas Djedovičius, Miralemas Halilovičius, Marko Šutalo, Adinas Vrabacas, Daliboras Peršičius, Ante Mašičius, Edinas Bavčičius, Elmedinas Kikanovičius, Ognjenas Kuzmičius, Jusufas Nurkičius, Alenas Omičius, Borisas Savovičius, Nedžadas Sinanovičius, Andrija Stipanovičius, Emiras Sulejmanovičius, Mirza Teletovičius.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas