Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2013 01 16

„LSU-Baltų“ klubo direktorius Edas Nickus: „Neieškome legionierių – kuriame ateities komandą“

„LSU-Baltai“ komanda stiprina pozicijas ne tik Lietuvos krepšinio lygoje, bet ir pristatydama savo pasiekimus krepšinio gerbėjams. Vakar Lietuvos sporto universitete klubas pasirašė bendradarbiavimo sutartį su informaciniu rėmėju – savaitraščiu „15min“ ir naujienų portalu „15min.lt“.
Edas Nickus
Edas Nickus. / BFL nuotr.

 Sutarties pasirašyme dalyvavo „15min“ vyriausiasis redaktorius Rimvydas Valatka, „Atleto“ krepšinio klubo direktorius Edas Nickus, LSU sporto prorektorius prof. Aleksas Stanislovaitis, „LSU-Baltai“ komandos vyr. treneris Darius Dikčius ir  krepšininkai.

„Džiaugiuosi, kad klubas bendradarbiaus su  viena populiariausių informacinių priemonių šalyje. Tikiuosi, kad mes dar labiau garsinsime Lietuvos sporto universitetą, nenuvilsime savo rėmėjų. Neabejoju, kad ši sutartis svarbi visam Lietuvos krepšiniui“, – sakė klubo direktorius Edas Nickus. 

 Šių metų pagrindinė „LSU-Baltų“ užduotis – likti Lietuvos krepšinio lygoje, tačiau komanda neatsisako ir ambicingesnių tikslų. „ „Atleto“ krepšinio klubas turi gilias tradicijas. Prisiminkime „Atleto“ kovas su „Žalgiriu“ LKL finale. Dabar klubą ir universitetą garsina „LSU-Baltai“. Ši komanda gali daug pasiekti, o mes padedame savo ilgamete patirtimi“, – sakė prof. Aleksas Stanislovaitis.

Pirmą kartą universitete apsilankęs „15min.lt“ vyr. redaktorius Rimvydas Valatka teigė, kad nuo šiol bendradarbiaus dvi ambicingos komandos.

– Ko tikitės iš bendradarbiavimo sutarties su „15 min“ ir 15min.lt?, buvo paklaustas E.Nickus.

– Mes džiaugiamės, kad bendradarbiausime su viena sparčiausiai augančių bendrovių. Tikimės, kad ji taps mūsų ramsčiu ir apie klubą sužinos daugiau krepšinio gerbėjų. Mūsų norai sutapo – norime turėti jauną ir išskirtinai lietuvišką, iš studentų bei kelių patyrusių žaidėjų sudarytą  komandą.

Tikimės, kad su „15min.“ pakviesime daugiau žiūrovų į Kauno sporto halę, o tai naudinga visam Lietuvos krepšiniui. Ketiname daugiau dėmesio skirti socialinėms akcijoms, planuojame kviestis ir NCAA komandas, su šios lygos ekipomis  turime  neblogus ryšius.

Taip stengsimės padėti vaikų krepšiniui, norime, kad savaitgaliais LSU sporto salėje šeimininkautų krepšinio ateitis.Tad turime daug planų, projektų ir nuolat auganti  žinaisklaidos priemonė mums labai svarbi. Tikiuosi, kad kartu „15min.“ ir 15min.lt skaitytojams pateiksime įdomių žinių.

– Ar dienraščio ir portalo skaitytojai sulauks gerų žinių?

– Pastaruoju metu komandos žaidimas gerėja. Svarbu, kad būtume tokie pat ambicingi. Beveik neabejoju, kad pasieksime užsibrėžtą tikslą – kitais metais kovoti Lietuvos krepšinio lygoje. Pirmasis sezonas LKL nėra lengvas, tačiau komandą kuriame ne vieneriams metams.

– Kuo išskirtinė „LSU-Baltai“ komanda?

– Kuriame lietuvišką, jaunatvišką  komandą. Neieškome legionierių, norime, kad žaistų universiteto studentai ir keli patyrę krepšininkai. Su žaidėjais sudarėme ilgalaikes sutartis, tad sudėtį papildę talentingais krepšininkais kuriame ateities komandą.
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas