Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2012 03 22

NCAA rungtyniaujantis Gilvydas Biruta palieka Rutgerso universitetą

NCAA lygoje rungtyniaujančio Rutgerso „Scarlet Knights“ ekipai atstotavęs Gilvydas Biruta palieka Rutgerso universitetą.
Gilvydas Biruta
Gilvydas Biruta / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Manoma, kad 21 metų amžiaus aukštaūgis kelsis į Rodo salos valstijos „Rams“ ekipą, rungtyniaujančią „Atlantic 10“ konferencijoje. Ją treniruoja buvęs G.Birutos treneris Danas Hurley'us.

„Gilvydas yra šaunus jaunuolis ir mes vertiname tai, kaip jis prisidėjo prie mūsų programos, – sakė Mike'as Rice'as, jo treneris Rutgerso universitete. – Mes linkime jam geriausio ateityje – tiek aikštėje, tiek už jos ribų.“

Internetinėje erdvėje kalbama, kad santykiai tarp aukštaūgio ir M.Rice'o nebuvo ypatingai geri, kas galėjo lemti lietuvio sprendimą palikti „Sclarlet Knights“.

Be to, prieš tapdamas Rutgerso ekipos žaidėju G.Biruta tikėjosi, kad ekipą treniruos Fredas Hillas, tačiau jau prieš pirmąjį lietuvio sezoną NCAA F.Hillą pakeitė M.Rice'as. Visgi Timas Pernetti įtikino vidurio ir sunkiojo krašto puolėjo pozicijose rungtyniaujantį žaidėją pasilikti.

Neseniai pasibaigusiame sezone G.Biruto vidutiniškai rinko 9,7 taško, 5,3 atkovoto kamuolio ir 1,4 rezultatyvaus perdavimo.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas