Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 02 08

„Raptors“ ir „Bulls“ pradėjo derybas ir gali apsikeisti Andrea Bargnani ir Carlozu Boozeriu

JAV žiniasklaida praneša, kad „Toronto Raptors“ ir „Chicago Bulls“ klubai pradėjo derybas dėl mainų, kuriuose komandas pakeistų abiejų klubų priekinės linijos žaidėjai – italas Andrea Bargnani ir Carlosas Boozeris.
Galingo sudėjimo Carlosas Boozeris galėtu kaip reikaint sustirpinti „Raptors“.
Galingo sudėjimo Carlosas Boozeris galėtu kaip reikaint sustirpinti „Raptors“. / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Be to, mainuose gali dalyvauti ir daugiau krepšininkų, kurie padengtų skirtumą tarp abiejų aukštaūgių atlyginimų. „Bulls“ aukštaūgis C.Boozeris per metus uždirba maždaug 5 mln. JAV dolerių daugiau už „Raptors“ žvaigždę.

Manoma, kad „Bulls“ klubą A.Bargnani domina, nes ekipai trūksta patikimų snaiperių, o italo žaidimas tiktų prie Čikagos klubo vedlio Derricko Rose'o žaidimo stiliaus. Tuo tarpu Jono Valančiūno ir Lino Kleizos ekipos vadovai jau seniai ieško, kuo galėtų sustiprinti komandos priekinę liniją.

C.Boozeris sezoną pradėjo vangiai, tačiau sausio mėnesį pagaliau pasiekė sau įprastą sportinę formą ir rungtyniauja puikiai – sausį jo taškų vidurkis buvo 19,5, o atkovotų kamuolių – 10,1.

Vis dėlto daug klaustukų kelia didelis 31-erių metų C.Boozerio atlyginimas. „Raptors“ neseniai iš „Grizzlies“ ekipos mainų būdu gavo puolėją Rudy Gay, tad dviejų superžvaigždžių išlaikymas Kanados klubui gali kainuoti per daug.

27-erių A.Bargnani šį sezoną persekioja traumos. Puolėjas į aikštę grįžo trečiadienį, o iki tol buvo praleidęs 26 rungtynes. Šį sezoną jis žaidė 22 mačuose ir juose vidutiniškai rinko po 15,9 taško ir atkovodavo po 4,3 kamuolius, dvitaškius mesdamas 40-ies, o tritaškius 30-ies procentų taiklumu.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai
Reklama
Namuose drėgna, kaupiasi kondensatas ant langų. Kaip apsaugoti savo namus nuo pelėsio?
Reklama
Advento kalendoriai – nuo paprastos tradicijos iki prabangos segmento