Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2013 09 24

Tomas Delininkaitis žais Rygos VEF

Antradienį Rygos VEF klubas, kurį treniruoja Ramūnas Butautas, paskelbė, kad įsigijo Tomą Delininkaitį. Lietuvos rinktinės krepšininkas praėjusiame sezone atstovavo Ukrainos klubui „Čerkaski Mavpy“.
Tomas Delininkaitis
Tomas Delininkaitis / Tomo Tumalovičiaus nuotr,/Krepšinio širdis

Tomas Delininkaitis su Lietuvos rinktine tapo Europos vicečempionu, o kitą sezoną pergalių siekti padės Rygos VEF ekipai. Apie tai pranešė oficiali Latvijos sostinės klubo paskyra „Twitter“ tinkle.

Prieš čempionatą 31-metis krepšininkas teigė, kad pasiūlymo buvo sulaukęs ir iš „Žalgirio“ atstovų: „Teko šnekėtis su Pauliumi (Motiejūnu – red.), bet galutinai susitarti nepavyko. Kol kas apie kito sezono planus negalvoju. Dabar pagrindinis mano tikslas – įsitvirtinti rinktinėje, patekti į galutinį dvyliktuką, išvažiuoti į Europos čempionatą Slovėnijoje ir kuo geriau pasirodyti ten, – sakė T.Delininkaitis. – Bus matyt. Atsiras kažkokia komanda, padėsiu parašą kaip įmanoma greičiau. Neatsiras – teks laukti.“

Gynėjas per savo karjerą yra žaidęs Klaipėdos „Neptūno“, Vilniaus „Lietuvos Ryto“, Mariupolio „Azovmaš“, Kijevo „Budivelnyk“, Mursijos „Murcia“, Salonikų „PAOK“, Kauno „Žalgirio“ ir Čerkasų „Mavry“ ekipose.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas