Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2015 03 17

Utenos „Juventus“ dėl traumos bent mėnesiui prarado Ovidijų Varanauską

Penktąją vietą vienuolikos komandų LKL turnyre užimantį Utenos „Juventus“ (18 pergalių bei 12 pralaimėjimų) klubą ir toliau persekioja traumos. Pirmadienį sostinėje menisko operacija buvo atlikta ekipos gynėjui Ovidijui Varanauskui.
Ovidijus Varanauskas
Ovidijus Varanauskas / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

Pasak komandos pranešimo, 24 metų 187 cm ūgio krepšininkas jau beveik dvi savaites kentė stiprius kelio skausmus, o ekipos medikai visomis išgalėmis stengėsi atlikti įvairias procedūras, kad tik būtų išvengta operacijos. Tačiau skausmai nemažėjo, o po konsultacijų su gydytojais iš Vilniaus buvo nuspręsta atlikti operaciją.

O.Varanauskas dvi savaites bus priverstas praleisti be krepšinio, o po to dar dešimt dienų truks reabilitacijos procesas. Tad krepšininkas į aikštelę sugrįš maždaug po mėnesio.

Šį sezoną LKL čempionate O.Varanauskas, atstovaudamas „Juventus“ komandai, sužaidė penkis susitikimus ir vidutiniškai per 19 su puse minutės rinko po 6 taškus, atkovojo 3,8 kamuolio bei atliko 2,6 rezultatyvaus perdavimo.

„Juventus“ teigimu, artimiausiu metu jau rungtyniaus Vaidas Čepukaitis. Aukštaūgis praktiškai visiškai atsigavo po delnikaulio lūžio bei pradėjo treniruotis su komanda.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas