Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2018 08 14

5 laukiamiausios „Žalgirio“ rungtynės: herojaus sugrįžimas ir emocinga Šaro kelionė

Iki naujojo Eurolygos sezono likus dar dviem mėnesiams, oficiali lygos svetainė anonsavo penkis laukiamiausius 2018-2019 m. sezono žalgiriečių mačus.
Šarūnas Jasikevičius ir Kevinas Pangosas
Šarūnas Jasikevičius ir Kevinas Pangosas / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

Spalio 19 d., Kaunas

Jau pačioje sezono pradžioje „Žalgiris“ namuose priims Eurolygos finalo ketverto pusfinalio varžovą Stambulo „Fenerbahče“ ir sieks revanšo.

Šarūno Jasikevičiaus komandai tai gali būti labai sunkus testas, kuris tuo pačiu duos užuominą, kokio lygio „Žalgiris“ gali būti būsimą sezoną.

Lapkričio 16 d., Kaunas

Septintasis Eurolygos ratas „Žalgirio“ gerbėjams bus ypatingas. Į Kauną grįš vienas didžiausių praėjusio sezono herojų Kevinas Pangosas.

Tiesa, šįkart jis čia sugrįš su „Barcelona“ marškinėliais. Net nereikia abejoti, kad kanadietis buvusiuose namuose bus šiltai sutiktas, tačiau kai tik ginčo kamuolys pakils į viršų, aplinkui tvyros įtampa dėl dviejų specialistų – Šarūno Jasikevičiaus ir Svetislavo Pešičiaus.

Eriko Ovčarenko / 15min nuotr./Kevinas Pangosas
Eriko Ovčarenko / 15min nuotr./Kevinas Pangosas

Gruodžio 6 d., Kaunas

„Žalgirio“ sirgaliai labai gerai prisimena vieną praėjusio sezono varžovą – Pirėjo „Olympiakos“. Šios ekipos tarpusavyje susikibo net šešis kartus, o „Žalgiris“ laimėjo penkias iš tų dvikovų.

„Olympiakos“ klubas svečiuosis Kaune su ketinimais atkeršyti žaliai baltiems už tą pralaimėjimą ketvirtfinalyje 1-3. Tai taip pat bus savotiškas sugrįžimas Axeliui Toupane'ui, vasarą „Žalgirį“ iškeitusiam į turtingesnį graikų klubą.

„Žalgirio“ arenoje tai turėtų būti emocingas vakaras.

Sausio 4 d., Kaunas

Žanro klasika – po didžiųjų švenčių „Žalgiris“ namuose priims legendinį priešininką Maskvos CSKA. Eurolyga pristato šią priešpriešą kaip vieną žinomiausių visoje Europoje.

Paskutinės dvejos tarpusavio rungtynės baigėsi „Žalgirio“ pergalėmis, o svarbiausia buvo pasiekta mače dėl trečiosios Eurolygos vietos.

Tačiau CSKA vėl bus galingi iš naujo. Kiekvienas jų vizitas Kaune kelia didžiulį ažiotažą, bet kartu ir nerimą.

Kovo 20 d., Tel Avivas

Sezono pabaigoje „Žalgiris“ turės sunkią išvyką į Tel Avivą. Šaras amžiams tapo „Maccabi“ sirgalių dievaičiu ir jis vėl kaip toks bus sutiktas namų arenoje. Bet tuo sezono metu ši emocinga išvyka gali lemti ir komandų žaidimą atkrintamosiose varžybose.

Visos draugystės bus pamirštos, o šių dviejų klubų mūšis taps tikru Eurolygos saldėsiu.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šviežia ir kokybiška mėsa: kaip „Lidl“ užtikrina jos šviežumą?
Reklama
Kaip efektyviai atsikratyti drėgmės namuose ir neleisti jai sugrįžti?
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai