Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2019 12 20

A.Pedoulakio pėdomis: „Baskonia“ trečią kartą atleido V.Perasovičių

Kiek anksčiau šiame sezone trečią kartą Atėnų „Panathinaikos“ klubo atleisto Argyrio Pedoulakio pėdomis pasekė ir Velimiras Perasovičius. Neapsikentę triuškinamų pralaimėjimų kroatą jau trečią kartą atleido Vitorijos „Baskonia“ klubo vadovai.
Velimiras Perasovičius
Velimiras Perasovičius / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

Baskai ketverias iš paskutinių penkerių Eurolygos rungtynių pralaimėjo didesniais nei 20 taškų skirtumais ir turnyrinėje lentelėje nusmuko į 13-ąją vietą. Klubo vadovų kantrybės taurę perpildė vakarykštė nesėkmė namie prieš Madrido „Real“, kuriam baskai nusileido 55:77.

Ne per geriausiai Vitorijos klubas atrodo ir Ispanijos pirmenybėse, kur per 13 mačų laimėjo septynis kartus ir dalinasi 6-11 vietas.

Atleistą V.Perasovičių vyriausiojo trenerio poste laikinai pakeis Josepas Berrocalas.

Kroatas Vitorijoje dirbo jau trečią kartą – anksčiau jis „Baskonia“ komandai vadovavo ir 2005-2007 bei 2015-2016 m. laikotarpiais, bet abu kartus taip pat buvo atleistas.

Į baskų kraštą V.Perasovičius grįžo 2018 m. lapkritį, kai po nesėkmingo sezono starto vyr. trenerio pareigų neteko Pedro Martinezas.

V.Perasovičius tapo ketvirtuoju atleistu treneriu Eurolygoje šį sezoną – kiek anksčiau strategus keitė „Panathinaikos“, Pirėjo „Olympiakos“ ir Belgrado „Crvena zvezda“ komandos.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas