Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2020 06 13

„Anadolu Efes“ atsisveikino su snaiperiu, tačiau išsaugojo kitus tris krepšininkus

Iki pasaulinės pandemijos puikiai tiek Eurolygoje, tiek Turkijos čempionate atrodžiusi Stambulo „Anadolu Efes“ neabejotinai sieks išsaugoti daugumą 2019-2020 metų sezono krepšininkų ir jau pradėjo pirmuosius pasiruošimo darbus. „beIN SPORTS“ žurnalistas Ismailas Senolas praneša, kad klubas dėl naujų sutarčių jau susitarė su trimis krepšininkais.
Jamesas Andersonas
Jamesas Andersonas / „Scanpix“ nuotr.

Turkijos čempionų gretose ir toliau rungtyniaus vidurio puolėjai Tiboras Pleissas ir Sertakas Sanli, taip pat praeityje Kauno „Žalgiryje“ žaidęs Jamesas Andersonas.

Tiesa, „Anadolu Efes“ vadovai nusprendė atsisveikinti su vilčių nepateisinusiu Alecu Petersu. Iš Maskvos CSKA į Stambulą atvykęs itin taiklią rankelę turintis krašto puolėjas Eurolygoje ant parketo praleisdavo po kiek daugiau nei 13 minučių, per kurias pasižymėdavo 4,2 taško (41,7% trit.).

Bokštas iš Vokietijos T.Pleissas ir turkas S.Sanli tapo ypatingai tvirtais klubo ramsčiais tuomet, kai iš rikiuotės iškrito pagrindinis klubo vidurio puolėjas Bryantas Dunstonas.

221 cm ūgio T.Pleissas fiksavo 9,5 taško ir 4,3 atkovoto kamuolio vidurkius, o S.Sanli – 7 taškų ir 2,2 atkovoto kamuolio.

J.Andersonas per 14 žaidimo minučių vidutiniškai rinkdavo po 3,5 taško.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas