Paskutinė akcijos diena! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2021 10 27

„Anadolu Efes“ krachas: E.Atamanas išvarytas, Eurolygos čempionai – sutriuškinti

Košmariškai sezoną pradėję Eurolygos čempionai Stambulo „Anadolu Efes“ (1-5) krepšininkai sutriuškinti Graikijoje. Prieš penktadienio kovą su Kauno „Žalgiriu“ Turkijos klubas net 69:95 (13:22, 22:30, 20:26, 14:17) nepasipriešino gero žaidimo prieš tai nedemonstravusiam Atėnų „Panathinaikos“ (2-4) klubui.
Darylas Maconas jaunesnysis
Darylas Maconas jaunesnysis / Getty Images/Euroleague.net nuotr.

Šeimininkai dviženklę persvarą įgijo dar pirmajame kėlinyje, o svečiai po didžiosios pertraukos dar liko ir be vyriausiojo trenerio. Erginas Atamanas už ginčus su teisėjais buvo nubaustas antra technine pražanga ir išvarytas iš rungtynių.

Trenerio išvarytas „Anadolu Efes“ nepažadino, o dar labiau nuskandino. „Panathinaikos“ ėmė triuškinti Eurolygos čempionus.

Graikijos klubą į pergalę vedė nesustabdomai puolęs Darylas Maconas jaunesnysis. Amerikietis vos per 26 minutes pelnė 34 taškus (9/12 trit.).

Nemanja Nedovičius pridėjo 17 (3/3 dvit., 2/2 trit.) taškų, Howardas Sant-Roosas – 13, o Georgios Papagiannis – 12 ir 10 atkovotų kamuolių.

„Anadolu Efes“ ekipai nepadėjo traumuotas Vasilije Micičius, nežaidė ir Krunoslavas Simonas bei Jamesas Andersonas, o daugiausia taškų – 16 – pelnė Rodrigue’as Beaubois 16.

Komandos naujokas Elijah Bryantas pridėjo 15, Chrisas Singletonas – 11 taškų. Vėl pro šalį šaudęs Shane’as Larkinas (1/6 trit.) pasižymėjo tik 9 taškais ir 2 klaidomis.

„Anadolu Efes“ ir „Žalgiris“ Eurolygoje susikaus penktadienį Stambule.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas