2021 12 30

Ant „Panathinaikos“ slenksčio – traumų kamuotas Serbijos rinktinės įžaidėjas

Graikijos portalas „gazzetta.gr“ praneša, jog Kauno „Žalgirį“ šį vakarą namuose testuosianti COVID-19 atvejų praretinta Atėnų „Panathinaikos“ ekipa laukia pastiprinimo. Jau kitą savaitę prie „žaliųjų“ turėtų prisijungti įžaidėjas Stefanas Jovičius.

31-erių metų 196 cm ūgio Stefanas Jovičius nerungtyniavo nuo birželio mėnesio, kai olimpinio atrankos turnyro dvikovoje su Filipinų rinktine jam įplyšo kojos raumuo.

Praėjusį sezoną jis žaidė Maskvos srities „Chimki“ ekipoje, bet dėl traumų ant parketo išbėgo vos aštuoniuose mačuose, kuriuose rinko po 4,4 taško, 2 atkovotus kamuolius, 3,8 rezultatyvaus perdavimo bei 7 naudingumo balus.

Šis atakų organizatorius, pasak „gazzetta.gr“, ilgą laiką buvo pagrindinis trenerio Dimitrio Prifčio pasirinkimas rinkoje.

S.Jovičius į Atėnus atvyks kitą savaitę, tad dvikovoje su Kauno „Žalgiriu“ dar nerungtyniaus.

Prieš Lietuvos čempionus nežais ir daugiau „Panathinaikos“ krepšininkų. Graikijos ekipoje užfiksuoti jau septyni COVID-19 atvejai. Serga šie žaidėjai: Nemanja Nedovičius, Howardas Saint-Roosas, Jeremy Evansas ir Leonidas Kaselakis.

Pranešama, kad pradžioje S.Jovičius rungtyniaus tik Eurolygos turnyre, nes „Panathinaikos“ turi jau šešis užsieniečius žaidėjus, o Graikijos pirmenybėse yra legionierių kvota.

4 pergales ir 13 pralaimėjimų kišenėje turinti „Panathinaikos“ lentelėje lenkia tik „Žalgirį“ (3 pergalės ir 13 pralaimėjimų).

Akistata tarp šių ekipų startuos ketvirtadienį 21 val. Lietuvos laiku OAKA arenoje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas