Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2023 11 22

Atėnuose nusileidęs N.Mitrou-Longas – apie norą būti savimi ir pokalbį su I.Brazdeikiu

Abipusiu susitarimu Kauno „Žalgirį“ palikęs Nazas Mitrou-Longas jau yra Graikijoje bei Pirėjo „Olympiakos“ ekipoje debiutuoti turėtų artimiausiu metu.
Nazas Mitrou-Longas
Nazas Mitrou-Longas / Twitter nuotr.

Sutartį su Lietuvos čempionais nutraukęs vilčių nepateisinęs 30-metis gynėjas Nazas Mitrou-Longas sudarė trejų metų sutartį su Pirėjo „Olympiakos“, o jau trečiadienio popietę nusileido Graikijoje.

Krepšininkas pasidalijo mintimis apie prisijungimą prie Eurolygos vicečempionų ekipos.

„Aš noriu būti savimi, – oro uoste sakė N.Mitrou-Longas. – Daug pokyčių „Olympiakos“ klube nebuvo, komandos branduolys jau daugelį metų žaidžia kartu. Tai – stabili komanda, turinti lyderius. Aš noriu būti savimi, duoti naudos ir padėti komandai iškovoti pergales.“

N.Mitrou-Longo mama yra Kanados graikė, o pats krepšininkas baiginėja Graikijos pilietybės formalumus. Tai – bene pagrindinė priežastis, kodėl vietinių žaidėjų stokojanti „Olympiakos“ priėmė sprendimą įsigyti „Žalgirio“ žaidėją.

„Apie Graikijos pasą mes kalbamės jau gana ilgai. Laukiu, kol viskas bus patvirtinta ir pasą turėsiu savo rankose. Žingsnis po žingsnio artėjame link tikslo“, – sakė N.Mitrou-Longas.

Gynėjas atskleidė, jog prieš sudarant sutartį su „Olympiakos“ jis spėjo pasikalbėti su dviem žmonėmis. Vienas jų – irgi iš Kauno į Pirėjų peršokęs Ignas Brazdeikis.

„Viskas įvyko labai greitai, tad neturėjau laiko pasikalbėti apie esamą situaciją. Aš kalbėjausi tik su Ignu Brazdeikiu ir savo broliu Elijah, kuris irgi žaidžia Graikijoje (Atėnų „Peristeri“). Jie abu labai džiaugėsi, jog atvykstu, ir sakė man tik geriausius dalykus“, – teigė N.Mitrou-Longas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas