Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2023 05 10

Atkrintamosiose spindintis D.Motiejūnas pasitinka „gyvenk arba mirk“ mačą

Kaip ir praėjusį sezoną, Donatas Motiejūnas ir „Monaco“ yra per pergalę nuo Eurolygos finalo ketverto ir šįmet. Lemiamą žingsnį serijoje su Tel Avivo „Maccabi“ ekipa Monako Kunigaikštystės krepšininkai pasiryžę žengti trečiadienio vakarą.

Sausakimšoje namų arenoje „Menora Mivtachim“ ketvirtose Eurolygos ketvirtfinalio serijos rungtynėse Tel Avivo „Maccabi“ svečius iš Monako Kunigaikštystės sudaužė 104:69 ir ištraukė lemiamą penktąjį mūšį.

Pergalės kaina – bilietas į Kaune už kiek mažiau nei dviejų savaičių vyksiantį finalo ketvertą.

„Treneris ir tokie patyrę žaidėjai, kaip aš, turėsime rasti žodžius, kurie vėl užkurtų komandą. Negalime leisti „Maccabi“ komandai žaisti pagal jai parankų tempą. Tai būtų pražūtinga. Penktasis serijos mūšis bus „gyvenk arba mirk“. Aikštelėje turėsime palikti viską“, – prieš rungtynes kalbėjo 32-ejų Donatas Motiejūnas.

Šioje serijoje D.Motiejūnas rungtyniauja po beveik 22 minutes, pelno po 9 taškus (65 proc. dvit., 50 proc. trit., 50 proc. baud.), atkovoja po 4,8 kamuolio, atlieka po 2,2 rezultatyvaus perdavimo ir fiksuoja po 14 efektyvumo balų.

Lietuvis dviženklį naudingumo rinko visuose keturiuose ketvirtfinalio serijos mačuose.

D.Motiejūno sezono statistika: 8,7 taško (64,9 proc. dvit., 27 proc. trit., 56,2 proc. baud.), 3,7 atkovoto kamuolio, 0,9 rezultatyvaus perdavimo ir 10,4 efektyvumo balo per beveik 18 minučių ant parketo.

Rungtynių pradžia – 21.00 valandą Lietuvos laiku „Gaston Medecin“ arenoje.

„Monaco“ ir Tel Avivo „Maccabi“ serijos nugalėtojo pusfinalyje jau laukia reguliaraus sezono lyderiai Pirėjo „Olympiakos“.

VIDEO: „Eurolygos diena“: ketvirtfinalių dramos ir kas atkeliaus į Kauną?

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas