Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2023 03 08

Atkrintamųjų neverta pergalė Berlyne: pažymiai „Žalgirio“ žaidėjams ir treneriui

Kauno „Žalgiris“ išgyveno vargo vakarienę Berlyne ir tęsia kovą dėl vietos Eurolygos atkrintamosiose, tačiau per didelius gimdymo skausmus 66:63 iškovota pergalė prieš ALBA krepšininkus neatrodo įkvepiančiai. 15min portale – sporto komentatoriaus Ryčio Vyšniausko pažymiai „Žalgirio“ žaidėjams ir treneriui Kaziui Maksvyčiui.

Antradienio vakarą Vokietijos sostinės arenoje „Mercedes-Benz“ – absoliučiai medinis Berlyno ALBA ir Kauno „Žalgirio“ komandų krepšinis.

Kiekvienam žmogui, kuris juokiasi iš NBA ir vadina šią lygą „cirku“, o Eurolygoje neva yra tikras „produktas“, siūlau įsijungti bet kokias dėl vietos NBA atkrintamosiose kovojančių komandų rungtynes ir palyginti jas su šiuo maču Berlyne.

Tai buvo tikrai prastas krepšinio vakaras, bet emocija gera, nes „Žalgiris“ laimėjo, o „Mercedes-Benz“ susirinko daug sirgalių iš Lietuvos, kurie neapsikrauna mintimis apie gerą ar blogą komandos žaidimą.

Kazio Maksvyčio komanda įsirašė pergalę į turnyrinę lentelę, tęsia kovą dėl vietos atkrintamosiose, bet manyje esantis pragmatikas ir realistas sako, kad komandai su tokiu krepšiniu nėra vietos Eurolygos atkrintamosiose. Tai yra mano nuoširdi įžvalga.

ALBA turi daug traumų, problemų, o sezonas Eurolygoje – labai prastas. Jie sužaidė tikrai silpnas rungtynes ir „Žalgiris“ sugebėjo laimėti su 11 pramestų baudų bei 15 tritaškių. Tai yra gana įspūdinga.

Teigiamas dalykas – itin solidi „Žalgirio“ gynyba lemiamomis mačo minutėmis. Berlyno krepšininkai negalėjo atlikti nė vieno švaraus metimo.

Dėl pastangų ir kovingumo „Žalgiriui“ nėra jokių priekaištų, bet tai tikrai nėra Eurolygos atkrintamųjų lygio krepšinis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas