Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2023 11 24

„Atominė musė“ pasiuto po 2 pratęsimų trilerio: „Jie nesupranta krepšinio“

Dar būdamas krepšininkus Gianmarco Pozzecco išsiskyrė savo elgesiu. Nepasikeitė italas ir tapęs treneriu.
Gianmarco Pozzecco
Gianmarco Pozzecco / ZUMAPRESS / Scanpix nuotr.

Taikliais tritaškiais ir raudonais plaukais garsėjęs įžaidėjas, kuriam prilipo „Atominės musės“ pravardė, iš dėmesio centro nedingsta ir vilkėdamas trenerio kostiumą su kaklaraiščiu.

Debiutuodamas Eurolygoje jis iš karto patraukė akį savo pergalių šventimu. Tiesa, su Vilerbano ASVEL (2-8) jos nutinka retai.

Ketvirtadienį ASVEL namie atidarė naują areną, bet dramatiškai krito po dviejų pratęsimų trilerio – 100:101 nusileido Miuncheno „Bayern“ (4-6).

Iš karto po finalinio švilpuko G.Pozzecco pasileido prie teisėjų Carloso Perugos, Emilio Perezo ir Sebastieno Clivazo liedamas priekaištus.

Tulžį 51-erių specialistas liejo ir spaudos konferencijoje.

Jo įsitikinimu, lemiamu metu, kuomet Joffrey Lauvergne'ui buvo užfiksuota pražanga prieš Nielsą Giffey, arbitrų švilpukai turėjo tylėti.

„Aš negaliu suprasti. Turime leisti žaidėjams nuspręsti (nugalėtoją). Tai veda mane iš proto. Jie (teisėjai) nesupranta šio sporto. Privalome leisti žaidėjams išsiaiškinti tarpusavyje. O dabar, likus 2 sekundėms... Niekaip nesuprantu“, – emocingai priekaištus liejo G.Pozzecco.

VIDEO: Press Conference R10 LDLC ASVEL vs Bayern Munich

N.Giffey įmetė vieną baudą iki antrojo pratęsimo Vilerbane pabaigos likus žaisti vos 2,1 sek. ir „Bayern“ išsivežė dramatišką pergalę.

„Galbūt matau viską kitaip. Man liūdna dėl mano žaidėjų. Skaudu matyti jų veidus drabužinėje. Bet turime judėti pirmyn. Per savo karjerą patyriau milijoną pralaimėjimų. Tai buvo milijonas pirmasis“, – tęsė ASVEL strategas.

„Žaidėme pirmąsias rungtynes naujoje arenoje. Mums palaikė 12 tūkstančių. Viskas buvo tobula. Mano žaidėjai niekada nepasidavė, kovojome, bet padarėme ir klaidų“, – reziumavo G.Pozzecco.

Prieš mėnesį Tony Parkerio atleistą brolį T.J.Parkerį prie ASVEL vairo pakeitęs italas Eurolygoje iš 6 mačų kol kas laimėjo 2.

Standings provided by Sofascore

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas