Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2021 11 12

Baskus išpešiojęs Š.Jasikevičius trina rankomis: „Gerai atliktas darbas“

Ketvirtadienio vakarą „Barcelona“ nepadoriu rezultatu 93:67 savo aikštelėje sutrypė Vitorijos „Baskonia“, o vienu metu pirmavo net 41 taško persvara ir rimtai kėsinosi iškovoti savo stambiausią pergalę Eurolygoje. „Gerai atliktas darbas“, – mačą apibendrino katalonų strategas Šarūnas Jasikevičius.
Šarūnas Jasikevičius
Šarūnas Jasikevičius / Getty Images/Euroleague.net nuotr.

„Sveikinu savo žaidėjus ir gerbėjus. Gerai atliktas darbas. Nesitikėjome tokių rungtynių, bet buvo gera grįžti į pergalių kelią po dviejų pralaimėjimų išvykoje. Manau, kad apskritai mums tai buvo geros rungtynės. Dabar turime laiko pasidžiaugti pergale ir eisim ruoštis rungtynėms su „Valencia“ ekipa“, – po mačo kalbėjo strategas.

Šaras pripažino, kad pastaruoju metu jo vyrai Eurolygos mačus pradėdavo gana sunkiai.

„Šįkart mums sekėsi geriau, iš karto varžovams pasiuntėme žinią, kad lengva nebus. Solidi pradžia leido atsispirti ir žaisti tikrai gerą krepšinį. Tiesą sakant, tai buvo vakaras, kuriuo galima mėgautis. Turime pažvelgti į save: išėjome tinkamai nusiteikę ir privertėme juos suabejoti. Po to sugebėjome pasidalyti minutėmis, o tai niekada nėra lengva“, – pastebėjo Š.Jasikevičius.

Visgi jis pripažino, kad sezonas dar bus ilgas ir sunkus.

„Šiandien turime džiaugtis, nes daug kam sekėsi ir pavyko. Visada stengsimės tai daryti. Dažnai keičiame žaidėjus, nes tokia yra mūsų idėja. Michaelas Caicedo nustebo, kai antrajame ketvirtyje pašaukiau jo vardą. Vaikis apsižvalgė aplinkui – į kairę, į dešinę. Labai džiaugiuosi dėl jaunų žaidėjų. Toks yra mūsų kelias, jie turi augti“, – savo filosofiją dėstė kaunietis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas