Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2023 03 09

Bilietų į Eurolygą Kaune nebėra – „Žalgirio“ sirgaliai užfiksavo rekordą

Paskutiniuosius bilietus į šio reguliaraus sezono Eurolygos rungtynes išpirkę Kauno „Žalgirio“ sirgaliai užfiksavo rekordą.

Kauno „Žalgirio“ sirgaliai pasirūpino, kad „Žalgirio“ arena būtų sausakimša per visą likusį Eurolygos reguliarųjį sezoną. Visi bilietai išparduoti ir į Eurolygos 31-ojo turo susitikimą su Monako „AS Monaco“ komanda, praneša Kauno klubas.

Tai bus šešioliktos Eurolygos rungtynės iš eilės, į kurias buvo parduoti visi bilietai. Šį sezoną vadinamojo „sold-out‘o“ nebuvo tik pirmajame namų mače, kuriame žalgiriečiai susitiko su Bolonijos „Virtus“.

16 – didžiausias „sold-out‘ų“ skaičius per vieną Eurolygos sezoną „Žalgirio“ arenoje. 2019–2020 m. sezone visi bilietai buvo parduoti į 12 rungtynių, tačiau dvejos iš jų neįvyko sezoną nutraukus dėl pasaulinės pandemijos.

Bilietai sparčiai tirpsta ir į kovo 12 d., sekmadienio, „Betsafe-LKL“ akistatą su Vilniaus „Rytu“. Šis mačas pretenduoja tapti lankomiausiomis šio sezono „Betsafe-LKL“ rungtynėmis.

Dėl Eurolygos atkrintamųjų kovojantis „Žalgiris“ (14-13) šiuo metu užima 8-9 vietas kartu su Tel Avivo „Maccabi“. Šį vakarą Kaune Kazio Maksvyčio auklėtiniai žais su Vilerbano ASVEL ekipa.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas