Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2019 08 04

Chrisui Krameriui – pasitikėjimas iš Rimo Kurtinaičio: įžaidėjas žais „Chimki“

Eurolygos oficiali svetainė praneša, kad Vilniaus „Ryto“ klube pastaruosius sezonus rungtyniavęs amerikietis Chrisas Krameris pasirašė sutartį su Maskvos srities „Chimki“, kurią treniruoja Rimas Kurtinaitis.
Chrisas Krameris
Chrisas Krameris / Josvydo Elinsko / 15min nuotr.

Rusijos klubas su 193 cm įžaidėju pasirašė sutartį pagal formulę „1+1“.

31-erių įžaidėjas, sveikstantis po sunkios kryžminių kelio raiščių traumos, nuo ateinančio sezono pirmą kartą savo karjeroje žais Eurolygoje.

Iš pastarųjų šešių sezonų net penkis Ch.Krameris rungtyniavo komandose, kurios varžėsi Europos taurėje. Du iš jų – Vilniaus „Ryto“ komandoje.

„Chrisas yra labai geras krepšininkas. Dirbau su juo Vilniaus „Ryte“. Jis labai atkaklus, fiziškai stiprus įžaidėjas su labai aukštu krepšinio supratimu“, – Eurolygos svetainė cituoja Rimą Kurtinaitį.

AFP/„Scanpix“ nuotr./Rimas Kurtinaitis
AFP/„Scanpix“ nuotr./Rimas Kurtinaitis

„Esu labai laimingas galėdamas prisijungti prie Maskvos srities klubo ir žaisti aukščiausiame lygyje. Tikiuosi, kad kartu su komanda pasieksime labai daug. Bus labai smagu ir vėl darbuotis su Rimu Kurtinaičiu“, – teigė Ch.Krameris.

Praėjusiame Europos taurės sezone Vilniaus „Ryto“ komandoje įžaidėjas sužaidė tik aštuonerias rungtynes, per kurias vidutiniškai pelnydavo po 6,3 taško, atlikdavo po 4,6 rezultatyvaus perdavimo ir rinkdavo po 9,4 naudingumo balo.

„Rytas“ su krepšininku sutarties pratęsti nepanoro. Į aikštę atakų organizatorius turėtų grįžti maždaug po Naujųjų metų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai
Reklama
Namuose drėgna, kaupiasi kondensatas ant langų. Kaip apsaugoti savo namus nuo pelėsio?
Reklama
Advento kalendoriai – nuo paprastos tradicijos iki prabangos segmento