Metinė prenumerata tik 7,99 Eur. Dabar tikrai ne metas nustoti skaityti!
Išbandyti
Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2020 10 12

COVID-19 nugalėjęs Šaras pripažino: „Buvo dvi ar trys sunkios dienos“

Savaitę nuošaliau nuo komandos praleidęs Šarūnas Jasikevičius grįžta prie „Barcelona“ vairo, o prieš išvykdamas į Valensiją, kur jo ekipos laukia trečiojo Eurolygos susitikimas, kaunietis trumpai atskleidė, kaip jautėsi sirgdamas COVID-19.

Liepą į Barseloną iš Kauno „Žalgirio“ persikėlęs Šaras debiutavo prie katalonų klubo vairo rungtynėmis prieš Maskvos CSKA, bet jau po kelių dienų jį ir jo asistentą Darių Maskoliūną pasiekė netikėta ir nemaloni žinia – abu jie sulaukė teigiamų COVID-19 testų rezultatų.

Kaipmat atsiskyręs nuo komandos, Šaras raktelius nuo lenktyninio „Barcos“ automobilio atidavė savo antrajam asistentui Tomui Masiuliui, kuris praėjusį penktadienį debiutavo Eurolygoje rungtynėmis Sankt Peterburge prieš „Zenit“.

Getty Images/Euroleague.net nuotr./Šarūnas Jasikevičius
Getty Images/Euroleague.net nuotr./Šarūnas Jasikevičius

Visgi kovingumu aikštelėje pasižymėjęs Š.Jasikevičius greitai susidorojo ir su koronaviruso jam mestu iššūkiu bei antradienį jau vadovaus savo komandai rungtynėse prieš „Valencia“.

Prieš išvykdamas į piečiau Ispanijoje esantį Valensijos miestą, Šaras „Mundo Deportivo“ atskleidė susirgęs COVID-19 kelias dienas jautęsis kiek prasčiau.

„Viskas praėjo gerai. Jaučiausi ramiai. Buvo dvi ar trys sunkios dienos, bet dabar aš jau esu pasiruošęs tęsti darbus“, – kalbėjo 44-erių Š.Jasikevičius.

Jaučiausi ramiai.

Jo vadovaujama „Barca“ po dviejų turų yra įsitaisiusi Eurolygos lentelės viduriuke – katalonai nugalėjo CSKA (76:66), bet nusileido „Zenit“ (70:74).

Kalbėdamas apie būsimąjį varžovą, kuris turnyre startavo dviem pergalėmis, Šaras išskyrė, kad jo ekipos laukia sunkios rungtynės.

„Valencia“ sužaidė kelias labai geras rungtynes. Tai komanda su labai daug potencialo, tad bus nelengvos rungtynės. Mūsų dabar lauks keletas mačų iš eilės, tad turime tikėtis indėlio iš visų“, – sakė Šaras.

Gražiai apie „Valencia“ atsiliepė ir pats praeityje „oranžinės“ komandos marškinėlius vilkėjęs, o dabar katalonų stovykloje rungtyniaujantis Victoras Claveras.

„Valencia“ labai gerai pradėjo sezoną, ypač Eurolygoje, kurioje laimėjo abu mačus. Tai – labai organizuota komanda, žaidžianti gerą krepšinį. Turint omenyje, kad juos palaikys šiek tiek sirgalių, laimėti bus sudėtinga“, – sakė Ispanijos rinktinės puolėjas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Kištukiniai lizdai su USB jungtimi: ekspertas pataria, ką reikia žinoti prieš perkant
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas