Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2022 12 13

„Crvena zvezda“ atstovų liaupsės „Žalgiriui“: „Viena kiečiausių komandų Eurolygoje“

Penkias pergales iš eilės pasiekusi ir tarp karščiausių komandų Eurolygoje esanti Belgrado „Crvena zvezda“ sutinka Kauno „Žalgirį“, apie kurį serbų komandos atstovai mačo išvakarėse atsiliepė su pagarba.

Trenerį jau antrą sezono mėnesį pakeitusi Belgrado ekipa neprašovė, nes prie komandos vairo stojus Duško Ivanovičiui „Crvena zvezda“ užšoko ant penkių pergalių serijos ir pakilo iš Eurolygos dugno.

Serbus sustabdyti mėgins „Žalgiris“, pats pastaruoju metu neišgyvenantis geriausio laikotarpio, nes pralaimėjo du mačus iš eilės ir dėl traumų bei ligų neteko daugybės gynėjų.

Visgi tai D.Ivanovičiaus budrumo nesumažino.

„Turime pasitikti šias rungtynes taip, lyg iki šiol nebūtume laimėję nė vienerių rungtynių, – teigė juodkalnietis. – „Žalgiris“ yra viena kiečiausių komandų Eurolygoje. Jie žaidžia kietai, gerai gindamiesi. Jie nuolat siūlo kontaktą, gerai pereina į greitas atakas. Jie niekada nepasiduoda. Prieš tokią komandą labai sudėtinga žaisti ir sudėtinga ją įveikti.“

Vienas geriausiai pažįstamų „Crvena zvezda“ krepšininkų – Nemanja Nedovičius. Prieš dešimtmetį tuomečio Vilniaus „Lietuvos ryto“ aprangą vilkėjęs serbas šį sezoną renka po 13,2 taško ir su Luca Vildoza sudaro labai pavojingą gynėjų tandemą.

„Tai neabejotinai bus sunkios rungtynės, – prieš akistatą su Lietuvos ekipa kalbėjo N.Nedovičius. – Stebėjome juos – jie solidūs, gerai žaidžia gynyboje, paprasčiausiai tariant, tai gera komanda. Nebus lengva, bet, būdami geros formos ir su sirgalių pagalba, manau, kad turime visus įrankius pasiekti gerą rezultatą. Esu laimingas dėl fakto, jog arena bus pilna. Laukiu geros atmosferos ir puikių rungtynių.“

„Crvena zvezda“ ir „Žalgirio“ mačas startuos 20 valandą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas