Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2021 04 20

Dar viena „Fenerbahče“ bėda: COVID-19 susirgęs E.Ulanovas praleis seriją su CSKA

Prieš Eurolygos atkrintamųjų startą – avarinė situacija Stambulo „Fenerbahče“ klube. Kaip teigia 15min šaltiniai, prie trijų COVID-19 sergančių žaidėjų sąrašo Turkijos klube prieš išvyką į Maskvą prisijungė ir lietuvis Edgaras Ulanovas.
Edgaras Ulanovas
Edgaras Ulanovas / Getty Images/Euroleague.net nuotr.

Šį sezoną Eurolygoje žaidžiančio Edgaro Ulanovo veikiausiai nebepamatysime.

Pirmąjį legionieriaus sezoną Turkijoje žaidžiantis 29-erių kaunietis susirgo COVID-19, tad iš rikiuotės iškrito dviem savaitėms, o būtent tiek laiko vyks ketvirtfinalio serija tarp Stambulo „Fenerbahče“ ir Maskvos CSKA klubų.

Kaip praneša 15min šaltiniai, „Fenerbahče“ komandai Rusijoje padėti negalės irgi koronavirusu susirgę krepšininkai DyShawnas Pierre'as, Jarellas Eddie ir Muhammedas Ali.

Getty Images/Euroleague.net nuotr./Edgaras Ulanovas ir Marko Guduričius
Getty Images/Euroleague.net nuotr./Edgaras Ulanovas ir Marko Guduričius

Prie šių sergančių sąrašo Rusijos žiniasklaida buvo pridėjusi ir gynėją Melihą Mahmutoglu bei vidurio puolėją Ahmetą Duverioglu, tačiau šie krepšininkai turėtų žengti į aikštelę.

Pirmasis koronavirusu persirgo dar prieš mėnesį.

Priešpaskutiniame reguliaraus sezono mače su „Barcelona“ čiurnos traumą patyrė vienas „Fenerbahče“ vedlių centras Janas Vesely, kuris vyksta kartu su komanda į Maskvą, bet, kaip teigia 15min šaltiniai, veikiausiai praleis pirmuosius du serijos mačus.

Kaip pasakoja 15min šaltiniai, E.Ulanovui buvo numatytas didžiulis vaidmuo serijoje stabdant vieną CSKA žvaigždžių amerikietį Willą Clyburną, kuris tapo naudingiausiu Eurolygos finalo ketverto žaidėju 2019-aisiais.

Daugiausiai gynybinėmis užduotimis pasižymėjęs kairiarankis lietuvis per beveik 20 minučių šį sezoną fiksavo po 4,5 taško, po 1,6 atkovoto kamuolio ir po 4,7 naudingumo balo.

Getty Images/Euroleague.net nuotr./Edgaras Ulanovas ir Janas Vesely
Getty Images/Euroleague.net nuotr./Edgaras Ulanovas ir Janas Vesely

Pirmosios ketvirtfinalio serijos rungtynės Maskvoje įvyks trečiadienį 20 valandą.

Reguliariajame sezone ekipos pasidalijo po pergalę. Stambule pirmajame mūšyje triumfavo CSKA rezultatu 78:77, tuo metu Maskvoje revanšą Igorio Kokoškovo auklėtiniai pasiekė 89:83.

Slogiai sezono starte atrodžiusi „Fenerbahče“ sezoną užbaigė iškovodama 15 pergalių ir patirdama vos 4 pralaimėjimus. Ji į atkrintamąsias įšoko iš 7-osios pozicijos.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas