Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2023 01 04

Dimitris Itoudis: „Žalgiris“ visada žaidžia klasikinį krepšinį prie pilnų tribūnų“

Pirmąjį Eurolygos ratą Kauno „Žalgiris“ užbaigs rungtynėmis su Stambulo „Fenerbahče“. Turkijos komandos treneris Dimitris Itoudis gyrė varžovą, bet į Nemuno salą vyksta pergalės.

Puikiai sezoną pradėjusi Stambulo „Fenerbahče“ po dešimties rungtynių turėjo vos vieną pralaimėjimą ir žengė pirmoje Eurolygos vietoje, bet traumos Dimitrio Itoudžio ekipą įstūmė į keturių pralaimėjimų ruožą, kurį Turkijos klubas bandys nutraukti Nemuno saloje prieš Kauno „Žalgirį“.

„Pasitinkame varžovą, kuris pastaruoju metu laimi svarbius mačus. „Žalgiris“ visada žaidžia savo klasikinį krepšinį sausakimšų tribūnų akivaizdoje. Jie turi puikią areną, – sakė Dimitris Itoudis. – Po truputį geriname formą, gerėja ir chemija komandoje. Mes daug dirbame ties tuo. Suprantame, kad laukia rimtas iššūkis, bet į Lietuvą vykstame laimėti rungtynes.“

Apie būsimą mačą pasisakė ir pirmąjį sezoną Eurolygoje žaidžiantis gynėjas Carsenas Edwardsas. 180 cm ūgio amerikietis per 16 minučių renka po 7,9 taško (43,1 proc. dvit., 34 proc. trit., 81,8 proc. baud.), atkovoja po 1,4 kamuolio, atlieka po 1,5 rezultatyvaus perdavimo ir fiksuoja po 5,1 naudingumo balo.

„Laukiame šių rungtynių. Manau, kad tai bus geras testas mums žaisti komandiškai, demonstruoti gerą krepšinį ir laimėti, – sakė Carsenas Edwardsas. – Tačiau mes suprantame artėjančio mačo sudėtingumą Stengsimės išmokti pamokas sutelkdami dėmesį į padarytas klaidas ir jų nekartoti. Mūsų laukia tikrai sunkios rungtynės.“

Rungtynių tarp Kauno „Žalgirio“ ir Stambulo „Fenerbahče“ pradžia – ketvirtadienį 20 val. Nemuno saloje.

VIDEO: „Eurolygos diena“: Ar tiktų „Žalgiriui“ D.Thomasas, Eurolygos išsišokėliai ir rublį pamilęs treneris

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Kokias tvoras ir kodėl šiemet renkasi namų savininkai?
Reklama
Daugiau Pliusų sporto entuziastams:„Gym+“ vėl plečiasi
Reklama
„Teleloto“ naujienos ne tik tarp vedėjų: nuo šiol laimės visi studijos žaidėjai
30 metų su ypatingais vaikais dirbanti mokytoja Irutė: neįsivaizduoju, kaip galime skirstyti vaikus