Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2023 03 24

E.Atamano neviltis – kėlė baltą vėliavą ir pripažino: „99 proc., kad nepateksime“

Dar vieną smūgį sugėręs Stambulo „Anadolu Efes“ klubas vis labiau tolsta nuo Eurolygos atkrintamųjų varžybų, o savo komanda jau nelabai tiki ir jos vyriausiasis treneris Erginas Atamanas.

Eurolygos čempionų titulą ginantis Turkijos klubas ketvirtadienio vakarą Berlyne panaikino 19 taškų ALBA ekipos pranašumą, bet paskutinę sekundę vis tiek krito prieš Vokietijos sostinės ekipą 93:95.

Su 14 pergalių ir 16 pralaimėjimų „Anadolu Efes“ žengia tik vienuoliktoje vietoje. Ir nors nuo aštuntoje pozicijoje esančio Kauno „Žalgirio“ (15-14) turkai atsilieka tik vienu laimėjimu, o iki reguliariojo sezono finišo liko keturi mačai, E.Atamanas po rungtynių Berlyne jau atsisveikino su atkrintamosiomis.

„Tai mūsų sezono santrauka, – apie nesėkmingai užsibaigusias rungtynes iš karto po jų televizijos eteryje sakė strategas, iškėlęs baltą vėliavą. – Nežaisime atkrintamosiose. Sėkmės kitoms komandoms.“

Jis kiek pakeitė dainelę po rungtynių vykusioje spaudos konferencijoje.

„Turėjome šansą pakeisti rungtynes po to, kai atsilikome 19 taškų ir perėmėme rungtynių kontrolę, bet paskutinėmis minutėmis, kaip viso sezono metu, prametėme viską, o oponentai pataikė visus tritaškius ir vėl mus nugalėjo tokiu pačiu būdu. Tai vyksta visą sezoną.

Dabar 99 proc., kad nežaisime atkrintamosiose“, – mažytį šansą dar patekti į aštuonetą vis tik paliko E.Atamanas.

Jo komanda per likusius keturis turus žais namuose su Milano „Olimpia“, Bolonijos „Virtus“ ir „Monaco“ bei svečiuosis kitoje Stambulo dalyje, kur žais prieš „Fenerbahče“.

Jei nepateks į atkrintamąsias, „Anadolu Efes“ taps pirmąja čempione neprasibrovusia į aštuonetą nuo 2016-2017 m. sezono, kai imtas naudoti dabartinis turnyro formatas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas