Paskutinės akcijos dienos! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2023 01 13

Ergino Atamano pokštai: „Norime laimėti prieš „Barcelona“ nesuklydę nė karto“

Penktadienio vakarą – bene didžiausią dėmesį kelianti „Barcelona“ ir Stambulo „Anadolu Efes“ bei Šarūno Jasikevičiaus ir Ergino Atamano akistata.

Abu Eurolygos grandai demonstruoja banguotą žaidimą. „Barcelona“ šią savaitę laimėjo Vilerbane, bet tai buvo antroji pergalė per pastarųjų ketverių rungtynių atkarpą, tuo metu Stambulo „Anadolu Efes“ krito prieš traumų išpešiotą „Valencia“ ir per pastarąsias ketverias rungtynes čempionai irgi yra laimėję dukart.

„Rungtynės prieš „Barcelona“ tapo Eurolygos klasika, – sakė Turkijos komandos vyriausiasis treneris Erginas Atamanas. – Mes turime komandą, kuri moka žaisti svarbias rungtynes. Norime disciplinuotą krepšinį žaisti visas 40 minučių ir laimėti mačą nesuklydę nė karto.“

Pirmąjį tarpusavio mačą Stambule 96:86 laimėjo „Anadolu Efes“.

„Jie įsibėgėja, o mes pralaimėjome prieš „Valencia“. Galvoju, kad „Barcelona“ bus labai motyvuota. Tikiuosi, kad pasimokysime iš praėjusių rungtynių ir prieš „Barcelona“ sužaisime geriau“, – sakė Vasilije Micičius.

Rungtynių tarp „Barcelona“ ir „Anadolu Efes“ pradžia – penktadienį 21.30 valandą Lietuvos laiku „Palau Blaugrana“ arenoje.

VIDEO: „Eurolygos diena“: žalia mada Italijoje ir „Žalgirio“ naujokų krikštas

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas