Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2023 01 12

Ettore Messina: „Žalgiris“ atvyksta su didžiuliu pasididžiavimu ir pasitikėjimu“

Du skaudžius pralaimėjimus iš eilės patyręs Milano „Olimpia“ vyriausiasis treneris Ettore Messina viliasi atsitiesti akistatoje su Kauno „Žalgiriu“.

Devynių pralaimėjimų, tarp kurių buvo ir Kauno „Žalgirio“ niuksas, atkarpą fiksavusi Milano „Olimpia“ jau buvo sugrįžusi į pergalingą kelią, kai nukovė tris varžovus iš eilės, bet tuomet – dvi skausmingos Pirėjo „Olympiakos“ ir Berlyno ALBA pamokos.

Vos 6 pergales per 18 mačų iškovoję Ettore Messinos auklėtiniai su ALBA, Atėnų „Panathinaikos“ ir Vilerbano ASVEL dalijasi paskutinėmis keturiomis vietomis.

„Olimpia“ problemos nesibaigia, o „Žalgiris“ į madų sostinę atvyksta po dviejų pergalių prieš Stambulo „Fenerbahče“ ir Bolonijos „Virtus“, nors iki sezono pabaigos neteko absoliutaus vedlio Keenano Evanso, kuriam plyšo Achilo sausgyslė.

„Mes susidursime su labai geros formos „Žalgirio“ komanda, kuri po pergalės Bolonijoje atvyksta su didžiuliu pasididžiavimu ir aukščiausio lygio pasitikėjimu savimi, – sakė Ettore Messina. – Turime susigrąžinti pasitikėjimą, pamiršti keletą paskutinių nesėkmių ir grįžti arti to lygio, kokį rodėme dar prieš savaitę, ypač kai žaidžiame prie niekada nenustojančių mūsų palaikyti žiūrovų. Turėsime būti pakankamai geri, kad nusipelnytume sirgalių palaikymo, pradedant nuo paprasčiausių dalykų. Turime sumažinti klaidas, daugiau kontroliuoti kamuolius ir laikytis nuoseklumo tame, ką norime žaisti.“

Rungtynių tarp „Olimpia“ ir „Žalgirio“ pradžia – penktadienį 21.30 val. Lietuvos laiku Milane.

VIDEO: „Eurolygos diena“: žalia mada Italijoje ir „Žalgirio“ naujokų krikštas

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas