Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2020 03 17

Eurolyga nesvarsto sezono nutraukimo galimybės

Eurolygos vadovai kol kas nesvarsto galimybės nutraukti sezoną ir tikisi, kad pirmenybės bus baigtos taip, kaip planuota.
Zachas LeDay
Zachas LeDay / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

Dėl koronaviruso protrūkio sezonas yra sustabdytas neribotam laikui, keturios komandos jau išleido savo žaidėjus namo iki kol bus pranešta informacija apie tolimesnę varžybų eigą.

Finalo ketvertas pagal planą turėtų vykti gegužės 22-24 dienomis Kelne.

Su serbų portalu „Sport Klub“ kalbėjęs Eurolygos vienas vadovų Eduardas Scottas tikino, kad situacija keičiasi bene kas valandą, tačiau kol kas finalo ketverto data ir vieta lieka tokia, kokia numatyta. Jei reikės, Eurolyga galės svarstyti pokyčius.

„Kol kas Eurolygos turnyrų nutraukimo nesvarstome. Mūsų tikslas yra turėti Eurolygos ir Europos taurės čempionus. Vienu ar kitu keliu. Priklausomai nuo situacijos, mes susėsime ir nuspręsime, kaip užbaigti sezoną“, – sakė E.Scottas.

Jis pridūrė, kad 2020-21 metų sezono Eurolygoje gal žaisti dvi Adrijos lygos komandos, priklausomai nuo Belgrado „Partizan“ rezultatų Europos taurėje.

Taip pat E.Scottas paminėjo, jog pakvietimą į Eurolygą vasarą gaus trys komandos. Neatmetama, kad dvi „laukines kortas“ gaus Adrijos lygos ekipos.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas