Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2020 12 29

Eurolygoje spindintis R.Jokubaitis sulaukė malonaus įvertinimo

Kauno „Žalgirio“ jaunasis gynėjas Rokas Jokubaitis sulaukė malonaus įvertinimo. „Eurohoops“ šiemet puikiai žaidžiantį dvidešimtmetį įtraukė tarp penkių labiausiai patobulėjusių Eurolygos krepšininkų.

Šį sezoną Rokas stipriai kilstelėjo savo statistikos rodiklius – per 21 minutę renka 8,1 taško, 1,7 atkovoto kamuolio, 2,9 rezultatyvaus perdavimo ir 8,2 naudingumo balo.

Praėjusiame sezone skaičiai buvo gerokai kuklesni – per šešias minutes 2 taškai, 1,3 rezultatyvaus perdavimo ir 2 naudingumo balai.

„Lietuviai puikiai išmano krepšinį, o „Žalgiris“ yra ta komanda, kuri labai gerai leidžia atsiskleisti jauniems talentams. Būdamas dvidešimties Jokubaitis žaidžia proveržio sezoną ir ant parketo praleidžia tris kartus daugiau laiko nei praėjusį sezoną. Rokas yra tarp geriausių savo komandos žaidėjų pagal taškus ir yra antras pagal rezultatyvius perdavimus. Ir šie skaičiai yra jaunam žaidėjui kylant nuo suolo“, – savo pasirinkimą argumentuoja „Eurohoops“.

Į labiausiai patobulėjusių žaidėjų penketą taip pat įtraukti Miuncheno „Bayern“ talentai Wade‘as Baldwinas ir Jalenas Reynoldsas, Atėnų „Panathinaikos“ „centras“ Georgios Papagiannis bei Vitorijos „Baskonia“ italas Achille Polonara.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Kištukiniai lizdai su USB jungtimi: ekspertas pataria, ką reikia žinoti prieš perkant
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas