Metinė prenumerata tik 7,99 Eur. Dabar tikrai ne metas nustoti skaityti!
Išbandyti
Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2018 12 24

Eurolygos dokumentika apie Šarą – nesulaikytos ašaros ir šeimos palaikymas

Švenčių proga Eurolyga pateikia dokumentiką apie vieną geriausių turnyro trenerių – Kauno „Žalgirio“ strategą Šarūną Jasikevičių.
Šarūnas Jasikevičius su šeima
Šarūnas Jasikevičius su šeima / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

Šaras vis dar yra vienintelis žaidėjas istorijoje Eurolygą laimėjęs su trimis skirtingais klubais, tačiau jo trenerio karjera prasidėjo dar įspūdingiau.

„Manau, kad mano privalumas tas, kad krepšinį žaidžiau dar prieš kelerius metus ir viskas dar šviežia. Žinau žaidimo planus prieš tam tikrus žaidėjus, nes dar pats prieš juos žaidžiau. Taip daug lengviau suprasti jų silpnybes ir stiprybes“, – pasakoja pats 2014 metais trenerio karjerą pradėjęs Š.Jasikevičius.

Kauno „Žalgirio“ treneris kalbėjo apie rungtynių eigą: „Turi pirmą planą ir jeigu jis neveikia, eini prie antro. O jeigu neveikia ir C variantas, tai tu tą vakarą tiesiog nepakankamai geras. Tada judi į priekį.“

Praėjusį sezoną jaunasis treneris sukūrė stebuklą, atvedęs komandą, su mažiausiu biudžetu, į Eurolygos finalo ketvertą. Tada Šaras nesulaikė emocijų ir džiaugsmo ašarų: „Aišku, kad jos užplūdo. Patekti į finalo ketvertą yra labai sunku. Ypač mums. Turėjome daug stiprių varžovų. Džiaugiuosi, kad mane palaiko šeima. Vaikai supranta dėl ko nemato savo tėvelio.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šviežia ir kokybiška mėsa: kaip „Lidl“ užtikrina jos šviežumą?
Reklama
Kaip efektyviai atsikratyti drėgmės namuose ir neleisti jai sugrįžti?
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai