Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2021 05 21

Eurolygos sezono komandoje – net trys buvę žalgiriečiai

Po to, kai visos savaitės metu pamažu atskleidė geriausių sezono žaidėjų penketą, Eurolyga penktadienį išplatino ir antrojo geriausiųjų penketo narius. Jame atsidūrė dar vienas buvęs žalgirietis.

Jau anksčiau buvo aišku, kad pirmąjį penketą sudaro Kevinas Pangosas (Sankt Peterburgo „Zenit“), Vasilije Micičius (Stambulo „Anadolu Efes“), Vladimiras Lučičius (Miuncheno „Bayern“), Nikola Mirotičius („Barcelona“) ir Walteris Tavaresas (Madrido „Real“).

Prie buvusių žalgiriečių K.Pangoso ir V.Micičiaus antrajame penkete prisijungė ir Šarūno Jasikevičiaus auklėtinis Barselonoje Brandonas Daviesas.

Amerikietis į simbolinę Eurolygos komandą išrinktas antrą kartą – 2018-2019 m. sezone gindamas Kauno „Žalgirio“ garbę B.Daviesas tapo pirmojo simbolinio penketo nariu.

Be jo, į antrąjį penketą išrinkti ir Shane'as Larkinas („Anadolu Efes“), Nando De Colo (Stambulo „Fenerbahče“), Shavonas Shieldsas (Milano „Olimpia“) bei Willas Clyburnas (Maskvos CSKA).

N.De Colo tokio pripažinimo sulaukė jau šeštą kartą ir pasivijo Milošą Teodosičių. Už šiuos du žaidėjus daugiau kartų į simbolinę sezono komandą buvo renkamos tik Eurolygos legendos – Vassilis Spanoulis (8) ir Juanas Carlosas Navarro (7).

W.Clyburnas į simbolinę sezono komandą išrinktas antrą kartą, o Sh.Shieldsas ir Sh.Larkinas pripažinimo sulaukė pirmąsyk.

VIDEO: Barselonoje viešėjęs R.Giedraitis: „Eurolygos finaliniame etape palaikysiu komandą, kurioje yra lietuvių“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas