Paskutinės akcijos dienos! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2022 10 14

Eurolygos žvaigždės vargai: naktis oro uoste, miegas ant metalinio suoliuko

Atėnų „Panathinaikos“ ketvirtadienio vakarą ištrūko su pergale iš Belgrado pragaro, o ilgiausiai žaidė Derrickas Williamsas, nors naktį prieš tai amerikiečiui teko praleisti oro uoste.
Derrickas Williamsas
Derrickas Williamsas / ZUMAPRESS / Scanpix nuotr.

PAO klubas, kuriame rezultatyviausiai žaidė lietuviai Marius Grigonis ir Artūras Gudaitis, 77:75 įveikė „Crvena zvezda“ ir įsirašė pirmąją pergalę šiame sezone.

Nugalėtojų gretose daugiau nei 30 minučių ant parketo praleido ir į pergalę 8 taškų ir 6 atkovotų kamuolių indėlį įdėjo D.Williamsas, o po susitikimo jis papasakojo apie savo vargus ankstesnę naktį.

„Svarbi pergalė Belgrade! Puiki komandinė pergalė. O dabar papasakosiu apie savo praėjusią naktį, – instagrame rašė puolėjas, 2011 m. NBA naujokų biržoje pakviestas antru šaukimu. – Nusileidome Belgrade 16 valandą (trečiadienį – red. past.), bet kažkas buvo blogai su mano pasu. Dėl to oro uoste praleidau iki pat kito ryto 6.30 val., miegojau tik vieną valandą...

Man teko miegoti ant metalinio suoliuko, jei galima tai pavadinti miegu... Bet noriu padėkoti komandos draugams, kurie rašė ir skambino man, teiraudamiesi, ar man viskas gerai. Ilga ilga naktis ir diena, bet viskas nutinka ne be priežasties. Dėl to vakar ir pasidalinau taikos ženklu, nes noriu išlikti pozityvus negatyviose situacijose. Iškovojome puikią pergalę, dabar turime žiūrėti pirmyn!“

Kaip teigiama Graikijos spaudoje, D.Williamsas pametė savo pasą praėjusiais metais per išvyką į Ispaniją. Vėliau dokumentas atsirado, bet krepšininkas jau buvo pasidaręs naują, tad senasis nebegaliojo.

Tačiau šįkart per kelionę į Belgradą D.Williamsas per klaidą pasiėmė senąjį nebegaliojantį pasą, dėl to jam ir iškilo bėdos Serbijos sostinėje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas