Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2023 11 09

Fantastiškas „Partizan“ sugrįžimas – palaužė nukraujavusią „Fenerbahče“ ekipą

Nigelas Hayesas-Davisas per pirmuosius du kėlinius buvo pelnęs 21 tašką ir surinkęs net 31 naudingumo balą, o Stambulo „Fenerbahče“ (5-2) buvo susikrovusi ir 15 taškų persvarą, tačiau Belgrado „Partizan“ (3-4) sugebėjo nepalūžti.
Zachas LeDay
Zachas LeDay / Imago / Scanpix nuotr.

Željko Obradovičiaus auklėtiniai antroje rungtynių pusėje sustabdė N.Hayesą-Davisą, kuris pelnė jau tik 2 taškus ir pridėjo 4 naudingumo balus, o audringai savų sirgalių palaikomas „Partizan“ galiausiai išplėšė pergalę 85:84 (23:27, 24:29, 16:13, 22:15).

Traumų išretinta „Fenerbahče“ antrojo kėlinio pabaigoje dar pirmavo 15 taškų persvara (39:54), bet „Partizan“ baltos vėliavos nekėlė.

Kantriai deficitą mažinę šeimininkai rezultatą persvėrė tik likus žaisti 4 minutes, kai pataikė Frankas Kaminsky (79:78).

„Fenerbahče“ vėl buvo atitrūkusi (79:82), bet didvyriu tuomet tapo Alenas Smailagičius, vėl sugrąžinęs persvarą „Partizan“ (83:82).

Šeimininkai pabaigoje dar prarado kamuolį, bet „Fenerbahče“ per likusias 5 sekundes rezultatyvios atakos nebesurengė.

„Fenerbahče“ šiame mače neturėjo Nicko Calatheso, Marko Guduričiaus, Dyshawne'o Pierre'o ir Sertačo Šanli. „Partizan“ vertėsi be atakų lyderio Kevino Punterio.

„Partizan“: Frankas Kaminsky 15, Jamesas Nunnally (4/9 trit.) ir Alenas Smailagičius – po 13, Danilo Andjusičius 9, Tristanas Vukčevičius 8.

„Fenerbahče“: Nigelas Hayesas-Davisas 23 (6 atk. kam., 35 naud.), Tyleris Dorsey 18 (4/5 trit.), Johnathanas Motley 11 (5 atk. kam.).

Standings provided by Sofascore

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas