Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2022 02 04

„Fenerbahče“ pergalė Milane pažymėta masiniu susistumdymu

Be lyderių rungtyniaujanti Stambulo „Fenerbahče“ (11-10) pasiekė skambią pergalę. Aleksandro Džordževičiaus treniruojama komanda svečiuose 71:60 (18:12, 25:22, 11:17, 17:9) įveikė trečioje vietoje Eurolygoje žengiančią Milano „Olimpia“ (15-7).
„Fenerbahče“ krepšininkai
„Fenerbahče“ krepšininkai / Getty Images/Euroleague.net nuotr.

Po trijų ketvirčių „Fenerbahče“ pirmavo tik 54:51, o ketvirtojo kėlinio pradžioje jos pranašumas siekė tik tašką (54:53), tačiau netrukus svečiai iš Turkijos atitrūko.

Marko Guduričiaus vedami svečiai spurtavo 13:4, likus mažiau nei dviem minutėms susikrovė dviženklę persvarą (67:57) ir neleido „dizaineriams“ įskelti intrigos pabaigoje.

Tiesa, mačas taikiai nesibaigė. Tiksint paskutinėms sekundėms „Olimpia“ kapitonas Kyle'as Hinesas grubiai nustūmė M.Guduričių, kuris bandė tildyti Milano sirgalius, o tai sukėlė konfliktą, kuriame dalyvavo kone visi abiejų komandų žaidėjai.

Nors transliacijoje nesimatė, kas tiksliai nutiko aikštėje, iš trenerių reakcijų galima buvo matyti, kad susistumdymas buvo rimtas, o jį numalšinti pavyko tik per gerą minutę.

Pergalę pasiekusi „Fenerbahče“ pagal pergalių procentą aplenkė po pusę rungtynių laimėjusias Stambulo „Anadolu Efes“ (11-11), „Monaco“ (12-12) ir Miuncheno „Bayern“ (12-12) ekipas bei pakilo į pirmąjį turnyro aštuonetą.

„Olimpia“ išlieka trečioje vietoje nepaisant pralaimėjimo.

„Olimpia“: Benas Bentilas 12, Malcolmas Delaney 11, Nicolo Melli ir Devonas Hallas po 9.

„Fenerbahče“: Marko Guduričius 17 (6 rez. perd., 24 naud. bal.), Devinas Bookeris 14 (8 atk. kam.), Ismetas Akpinaras ir Achille Polonara po 8.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas