Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2020 04 11

Galimybę palikti Barseloną turintis M.Delaney jau sulaukė Eurolygos klubų dėmesio

Nors „Barcelona“ klubo atakų organizatorius su katalonais turi kontraktą ir kitam sezonui, nemaža tikimybė, kad įžaidėją kitąmet pamatysime jau kitame Eurolygos klube.
Malcomas Delaney
Malcomas Delaney / Getty Images/ Euroleague nuotr.

191 cm ūgio gynėjo kontrakte numatyta galimybė ją nutraukti iki birželio 22 dienos, taip Malcolmui Delaney tampant laisvuoju agentu.

Nors Barselonoje amerikietis jaučiasi ganėtinai patogiai – Eurolygoje vidutiniškai per 22 minutes pelno po 10,4 taško (43% trit.) ir išskirsto po 4,8 rezultatyvaus perdavimo – tinklus ant atakų organizatoriaus jau užmetė tokie klubai kaip Pirėjo „Olympiakos“ ar Milano „Olimpia“.

M.Delaney kontrakte yra ir dar viena sąlyga – krepšininkas gali nutraukti sutartį liepos viduryje, tokiu būdu tikėdamasis pasiūlymo iš NBA. Visgi ties šiuo punktu kabo didesnis klaustukas, kadangi nežinia, kuomet atsidarys laisvųjų agentų rinka.

„Eurohoops“ apžvalgininkas Nikos Varlas pažymi, kad krepšininkui pasirinkus nutraukti sutartį iki birželio 22-osios, į M.Delaney medžioklę įsitrauktų ir daugiau Europos turtingųjų klubų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas