Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2020 01 29

Gynėjo rinkoje besidairantis G.Bartzokas: „Komandos mikroklimatas – pašlijęs“

Pirėjo „Olympiakos“ neseniai įsigijo FIBA Čempionų lygoje žibėjusį aukštaūgį Octaviusą Ellisą, tačiau tai galimai yra ne paskutinis Graikijos klubo pirkinys. Ketvirtadienio vakarą Georgios Bartzoko auklėtiniai namuose priims Vitorijos „Baskonia“ krepšininkus, o strategas užsiminė, jog klubas rinkoje dar žvalgosi gynėjo.
Georgios Bartzokas
Georgios Bartzokas / Euroleague.net nuotr.

„Mūsų sudėtis nėra plati, tad dar dairomės gynėjo, – sakė „Olympiakos“ strategas. – Jei situacija bus panaši į O.Elliso, tuomet tai geras pasirinkimas mums. Mes atliktume tokį ėjimą. Jei tinkamo žaidėjo nerasime, nepirksime krepšininko vardan pirkimo.“

„Olympiakos“ gretos susiaurėjo, kai po konflikto treniruotės metu iš komandos išprašyti buvo Willas Cherry ir Willie Reedas. Tiesa, aukštaūgiui pamaina jau buvo rasta – į Pirėjų iš Patrų „Promitheas“ persikėlė O.Ellisas.

„Komanda išgyveno daugybę trenerių ir žaidėjų permainų. Kai tik atvyksta naujas žaidėjas ar išvyksta senas, atmosfera komandoje pašlija. Aš nesu linkęs į pokyčius, treneriai to nemėgsta“, – aiškino G.Bartzokas.

„Olympiakos“ ir „Baskonia“ turi po vienodą pergalių ir pralaimėjimų skaičių (8-13) bei dalijasi 12-ąja vieta Eurolygoje. Šias komandas nuo atkrintamųjų zonos skiria dvi pergalės.

„Baskų pozicija panaši į mūsų – tiek žaidimu, tiek rezultatais, – mintimis dalijosi G.Bartzokas. – Vitorijos komanda yra stipri, abejonių apie jos žaidimo kokybę nėra. Tą parodo jų pergalė Ispanijos čempionate prieš Madrido „Real“. „Baskonia“ žaidimas svyruoja, bet daugiausiai dėl prastos chemijos ekipoje. Jie ieško kelio – klubą neseniai papildė įžaidėjas. Turėsime žaisti tikrai gerai, jei norime iškovoti pergalę.“

Kitą savaitę „Olympiakos“ atvyks į Kauną bei pasitikrins jėgomis su Kauno „Žalgiriu“. Rungtynių tarp Pirėjo ir Vitorijos komandų pradžia – 21 val. Lietuvos laiku.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Ekspertai įvertino: ko reikia, kad Lietuvos verslai klestėtų?
Reklama
Sporto veiklų įvairove ir dalyvių gausa Telšiuose pažymėta Sporto diena
Reklama
Kaip išvengti peršalimo komplikacijos – sinusito
Reklama
Kištukiniai lizdai su USB jungtimi: ekspertas pataria, ką reikia žinoti prieš perkant